Contacteer Ons

Voor vragen over onze producten kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons team door een supportticket in te dienen via het contactformulier onderaan de pagina.

Voor vragen over de status van uw bestelling, betaling of levering is de informatie of antwoorden die u zoekt waarschijnlijk al beschikbaar in de volgende secties:

Voer uw e-mailadres en bestel-ID in op deze website om te controleren of uw betaling is geweigerd, in afwachting is van verificatie of al is goedgekeurd.

Zodra uw betaling is geverifieerd, kunt u hier ook controleren of uw bestelling klaar is om te worden verzonden of al is verzonden.

Als het door de douane in beslag is genomen en u in aanmerking komt voor gratis herverzending, kunt u hier ook op de hoogte blijven van de status van uw opnieuw verzonden bestelling.

Uw trackingcode wordt actief 2-5 dagen nadat uw betaling is geverifieerd en uw bestelling is verzonden vanuit ons magazijn.

Onze winkel stuurt je ook automatisch je trackingcode voor de levering per e-mail. Als u de e-mail echter niet hebt ontvangen, kunt u ook inloggen op de  pagina MIJN ACCOUNT  op onze website en vervolgens naar  Bestelgeschiedenis  gaan om de trackingcode te vinden.

Gebruik deze website om de status van uw levering te volgen als deze wordt afgeleverd op een adres in Nederland.

We raden u ook aan uw e-mailadres op hun website te registreren om bij elke stap regelmatig meldingen te ontvangen.

Op deze website kun je eenvoudig de status van je levering volgen in elk stadium van het proces, of het nu wordt afgeleverd op een niet-Nederlands adres, of dat het wordt geïmporteerd in Nederland maar de Nederlandse grens nog niet heeft bereikt.

U KUNT CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA DE ONDERSTAANDE LINKS !

Our Location

Address:
Steroids Nederland
66 Knightsbridge, London SW1X 7LA

Telephone:
+441245790241

Contactformulier

  Submit a Support Ticket

  If you still can’t find what you’re looking for or if you’d like to speak with one of our customer care representatives about a specific issue about our products or any concerns you have about your order, please submit a support ticket:

  Please note:

  All queries are usually responded to within 48 business hours, and any tickets submitted on a Friday may only get a response by the following Monday.

  We apologise for any trouble this may cause.

  X