Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Anti-oestrogenen zijn populair in de geneeskunde, omdat het lichaam na lange en moeilijke operaties moet herstellen, meestal verliezen mensen tientallen kilo’s in het ziekenhuis en om hun vroegere gezondheid te herstellen, is het noodzakelijk om anti-oestrogenen te nemen. Dus als een persoon bijvoorbeeld borstkanker heeft, kunnen anti-oestrogenen helpen om ze te genezen, hoewel dit zelden gebeurt, maar om dit te voorkomen, wordt dit type medicijn aan een persoon voorgeschreven.

Anti-oestrogenen bij bodybuilding

Anti-oestrogenen zijn medicijnen die bij bodybuilding worden gebruikt om de omzetting van testosteron in oestrogenen te onderdrukken. Iets minder vaak dan gebruikelijk wordt deze groep stoffen in de vorm van medicijnen of sportvoedingssupplementen gecombineerd met de inname van AAS. Dit komt door de eigenaardigheden van het metabolisme van exogeen testosteron. Overvloedig geïntroduceerd van buitenaf, heeft het geen tijd om de volledige cyclus van metabolische transformaties te doorlopen en ondergaat het aromatisering, waarbij het verandert in oestrogeen met de actieve hulp van het aromatase-enzym. Anti-oestrogenen onderdrukken deze bypass-route van het metabolisme van testosteron. Het resultaat van hun actie is een verschuiving van de testosteron / oestrogeenverhouding ten gunste van de eerste en er is een bijbehorende toename van de eiwitsynthese en een toename van spiervolumes.

Soorten anti-oestrogenen en hun voordelen

Selectieve oestrogeenreceptormodulatoren (bijv. Tamoxifen of Clomid) – Ook bekend als SERM’s, dit zijn oestrogeenreceptorantagonisten die zich in de voorkwab van de hypofyse ontwikkeld. Ze stimuleerde de werking van oestrogenen op de hypothalamus, stimulerende afscheiding van gonadoliberine, demaak aan van luteïniserend hormoon door de hypofyse en testosteron door de teelballen.

Aromataseremmers (bijv. Anastrozol of Aromas) – Deze concentratie van testosteron in bloed hetplasma te voorkomen, de definitie en aderigheid te geven (door het effect van vrouwelijke geslachtshormonen te egaliseren) en het effect van oestrogenen op de hypothalamus-hypofyse-testiculaire as.

Anti-oestrogenen kopen

Als u anti-oestrogenen wilt kopen bij anabolische-steroiden.com, moet u eerst weten dat wij u in onze winkel advies kunnen geven over het gebruik van deze of andere farmacologische middelen. De anti-oestrogenen die online in onze winkel worden geproduceerd door verschillende verschillende delen, in verschillende volumes. Nadat u de juiste keuze voor u heeft gemaakt, u het product gewoon toe aan de winkelwagen, wacht u op de bevestiging en is de levering onderweg naar u in Nederland.