Resultaat 1–24 van de 69 resultaten wordt getoond

Orale steroïden zijn tabletten van elke vorm van testosteron die oraal (via de mond) worden ingenomen. Net als injecteerbare steroïden heeft dit type geneesmiddel androgene en anabole eigenschappen. Het belangrijkste doel van het gebruik van dergelijke vitamines is een set spiermassa, kracht en een tekening van het reliëf. Al vele jaren zijn ze leiders op de farmaceutische markt onder atleten van krachtsporten, bodybuilders. 

Orale steroïden: hoe ze werken

Het is gebaseerd op het bekende testosteron, een natuurlijk hormoon dat constant door het lichaam wordt aangemaakt. Chemisch gezien bestaat testosteron uit een benzeenbase. Eenmaal in het maagdarmkanaal, met name in de lever, wordt dit hormoon afgebroken tot eenvoudige metabolieten, die door de nieren worden gebruikt via het uitscheidingssysteem. Het is interessant op te merken dat het hormoon testosteron dat door het lichaam zelf wordt geproduceerd binnen ongeveer 10 minuten uiteenvalt, daarom wordt het niet in zijn pure vorm gebruikt, omdat het vaak moet worden geïnjecteerd. pillen en injecties zijn een andere zaak. Ze bevatten een extra stof die de halfwaardetijd verlengt. Orale steroïden hebben een gemiddelde levensduur van vierentwintig uur. Er moet echter worden opgemerkt dat dergelijke vitamines elke dag en meerdere keren per dag in gelijke porties gedurende de dag moeten worden ingenomen. 

Steroids in pill form

Oral testosterone is also respected by professional athletes facing doping control in competition. Due to the fact that oral drugs act very quickly and are excreted from the body, after the end of the course, after 5-10 days, neither the metabolites nor the hormones themselves will remain in the urine or in the blood. It is also worth noting that usually injectable and oral forms of the same type of testosterone at the same dosage differ in strength and duration of action due to their partial destruction by liver and intestinal cells.

Buy oral steroids

Voordat u orale steroïden koopt bij anabolische-steroiden.com, moet u weten dat wij u advies kunnen geven over het gebruik van deze of andere farmacologische middelen. De orale steroïden die online in onze winkel te koop zijn, worden geproduceerd door verschillende vertrouwde fabrikanten, in verschillende volumes en vormen. Nadat u de keuze voor u heeft gemaakt, voegt u het product gewoon toe aan de winkelwagen, wacht u op de bevestiging en is de levering onderweg naar u in Nederland.