Toont alle 3 resultaten

Een verhoging van het niveau van het hormoon dihydrotestosteron bij mannen leidt tot een ongecontroleerde proliferatie van prostaatweefsels met hun daaropvolgende mogelijke degeneratie tot een kwaadaardige vorm. Bovendien is een verhoogde achtergrond van dihydrotestosteron bij mannen een van de belangrijkste oorzaken van alopecia (haarverlies op het hoofd) en hirsutisme (lichaamshaar bij vrouwen).

Medicatie tegen haaruitval

Dutasteride en finasteride zijn geneesmiddelen voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie en alopecia uit de groep van 5-alfa-reductaseblokkers. Dutasteride remt de activiteit van 5-alpha-reductase-isozymen van het eerste en tweede type, die verantwoordelijk zijn voor de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron, het belangrijkste androgeen dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van haarverlies. Finasteride is een specifieke type II 5-alpha-reductaseremmer en remt bijgevolg ook de vorming van dihydrotestosteron. Het is bekend dat type 1 5-alpha-reductase in kleine hoeveelheden tot expressie wordt gebracht en inactief is in de prostaatklier, maar zorgt voor het grootste deel van de enzymactiviteit in andere weefsels, bijvoorbeeld huid en lever. En 5-alpha-reductase van het tweede type komt tot expressie en werkt voornamelijk in de prostaat.

Voordelen van medicijnen tegen haaruitval in de sport

De werking van de meeste steroïden zorgt ervoor dat uw lichaam hogere niveaus van dihydrotestosteron (DHT) aanmaakt, waardoor mannen die steroïden gebruiken een groter risico lopen op kaalheid. Simpel gezegd, bij bodybuilding wordt finasteride gebruikt om de omzetting van anabole steroïden in dihydrotestosteron te voorkomen, om kaalheid en vergroting van de prostaat te voorkomen. Dutasteride is een nog krachtiger medicijn dan finasteride, het kan niet alleen kaalheid en vergroting van de prostaat voorkomen, maar ook de vorming van acne voorkomen door de hoge hoeveelheid androgenen in het lichaam.

Koop medicijnen tegen haaruitval

Als u op anabolische-steroiden.com haarverliespillen wilt kopen , moet u eerst weten dat we u advies kunnen geven over het gebruik van deze of andere farmacologische middelen in onze winkel. De medicijnen tegen haaruitval die online in onze winkel te koop zijn, worden geproduceerd door verschillende vertrouwde fabrikanten, in verschillende volumes. Zodra u het juiste haarverliesproduct voor u heeft gekozen, voegt u het product gewoon toe aan de winkelwagen, wacht u op de bevestiging en is de levering onderweg naar u in Nederland.