Gebruiksvoorwaarden

1. Ik ben minimaal 18 jaar (Europese klanten) of 21 jaar (Amerikaanse klanten).

 

2. Ik zal deze site alleen voor persoonlijke, gezamenlijke informatie, discrete en ik zal alle informatie (mijn verzend- en factuuradres en onsbeleid)

 

3. Ik ben geen medewerker van de wetshandhaving of lid van een wetshandhavingsorganisatie.

 

4. Het is niet bedoeld om iets te gebruiken om te gebruiken.

 

5. Ik zal de beheerders van de site op een beleefde en geschikte manier benaderen.

 

6. Ik ben ervan overtuigd dat bepaalde producten op de site kunnen zijn voor mijn gezondheid en ongewenste bijwerkingen kunnen veroorzaken.

 

Verzenden

 

Er wordt gebruik gemaakt van reguliere luchtpost om de producten door heel Europa te verzenden.

Het pakket wordt naar uw land gevlogen en vervolgens via landtransport naar uw locatie vervoerd.

Nadat uw betaling is geverifieerd, wordt de bestelling binnen 1-5 verzonden dagen.

De gemiddelde onderneming is 7-20 dagen.

Als het pakket meer dan 15 dagen te laat is, wordt u gemeld om onze klantenservice op de hoogte te stellen. Kleinere vertragingen worden als geaccepteerd, omdat de e-mailserviceprovider soms onbetrouwbaar kan zijn.

Omdat producten in verschillende magazijnen in verschillende landen liggen, verdelen we de bestellingen in zoveel pakketten als nodig is. U kunt daarom verzoeken dat uw pakketten 24-48 uur na elkaar kunnen aankomen.

het gedeelte van de levering wordt verzonden, wordt u per weergegeven-mail gepubliceerd en ook wordt u een uiterlijk weergegeven in het gedeelte ‘Bedoeld’ dat u kunt door vinden naar de pagina ‘Mijn account naar onze website gaan’.

De verstrekte bezorgdata worden geleverd door de e-mailserviceprovider die we hebben gebruikt en ze zijn niet altijd vermeld; de werkelijke aankomstdatum kan 3-5 dagen afwijken van de uitslag.

We hebben geen controle over de verzendsnelheid omdat de verzending buiten onze controle ligt, daarom zijn vertragingen bij de verzending mogelijk.

Het factuuradres en het verzendadres kunnen verschillen. Het afleveradres moet geldig zijn en u moet beschikbaar zijn om uw pakketten op dat adres te ontvangen gedurende tien minste 40 dagen voorbij uw betaling is gedaan.

Als u een bestelling wilt splitsen en naar meerdere adressen wilt verzenden, moet u afzonderlijke bestellingen maken en de vereiste adressen opgeven in de relevante adresgegevensvelden. In deze situatie wordt er één verzendtarief in rekening gebracht.

Uw bestelling plaatsen

 

1. Lees voor het plaatsen van een bestelling aandachtig de bestelinstructies.

 

2. Wanneer u een bestelling plaatst, blijft in de toekomst komende, we zullen deze ontvangen van de betaling zullen verwerken.

 

3. U kunt een bestelling op elk moment annuleren en verwijderen, maar alleen als deze nog niet is verwerkt. In gevallen waarin de bestelling al door ons wordt betaald van verwerkt, moet u een annulering door ons een supportticket te sturen.

 

4. Omdate geplaatste bestellingen de artikelen niet voor u reserveren in ons magazijn, moet u mogelijk de beschikbaarheid van de onderliggende producten valideren door een ondersteuningsticket in te dienen als de tijd het plaatsen van de bestelling en het betalen zeker meer dan een week is via het contactformulier op onze contactpagina om te controleren van ze allemaal nog beschikbaar zijn.

 

5. Als de bestelling onbetaald blijft in het systeem en u besluit later te betalen, ook al is de live prijs gewijzigd, dan moet u alleen het vooraf betalen in uw betaling betaling te betalen.

 

6. Als u veel verschillende producten wilt bestellen, maar het totale bedrag is niet genoeg om te komen voor een bulkkorting, kunt u ze gewoon bestellen en vervolgens contact met ons opnemen om een lagere prijs te slapen binnen de grenzen van ons kortingsbeleid.

 

7. Het spijt ons u te moeten mededelen dat technische problemen vertragingen bij de verzending kunnen veroorzaken. Toch is dit geen reden tot teleurstelling. Als een bestelling langer dan 7 dagen vastzit, dien dan een supportticket in en vraag om terugbetaling, voorzien we in deze situaties tegoeden bieden.

 

8. U kunt de status, inhoud en andere details van uw bestelling controleren in uw status, die toegankelijk is via de website op de pagina ‘Mijn account ‘.

 

9. De ‘Order Tracking Code’ en het ‘Mail Tracking Number’ (of ‘Postal Reference Number’) moeten niet worden verward omdat ze verschillende functies hebben.

 

10. We kunnen u de gevraagde producten niet opnieuw verzenden als u artikelen heeft besteld die u per ongeluk hebt besteld en ons niet op tijd op de hoogte hebt kunnen stellen.

 

11. Elke keer dat u een zending ontvangt, vragen we u om in te loggen op onze website, uw bestelgeschiedenis te openen en het ontvangen bedrag in te voeren.

X