Resultaat 1–24 van de 158 resultaten wordt getoond

Injecteerbare anabole steroïden zijn geneesmiddelen die qua werking vergelijkbaar zijn met de werking van de mannelijke geslachtshormonen; testosteron en dihydrotestosteron. Door de eiwitsynthese te versnellen, stimuleren ze de spiergroei (anabolisme). Ze worden door veel Nederlandse sporters gebruikt, zowel mannen als vrouwen. In het algemeen kan de werking van dergelijke middelen in twee richtingen worden verdeeld; anabole activiteit en androgene activiteit. In onze online winkel Nederland vindt u een grote selectie van verschillende langwerkende injecteerbare anabole steroïden te koop die goedkoop zonder tussenpersonen te bestellen zijn. Aan het einde van het afrekenproces kunt u betalen via Paypal of creditcard. De meeste Nederlandse banken worden geaccepteerd. Maar als u via bitcoins of een andere cryptovaluta wilt betalen, kunnen we dit ook aanbieden aan onze Britse bezoekers. 

Injecteerbare steroïden in Nederland

Dergelijke geneesmiddelen omvatten langwerkende farmacologie, die wordt gebruikt in de vorm van intramusculaire injecties. Het is vermeldenswaard dat ze uitsluitend in de spier kunnen worden geïnjecteerd, omdat een injectie in een ader tot ernstige complicaties kan leiden en intramusculaire injectie de doorgang van het medicijn door de lever verhindert. Injecties worden meestal gedaan in de billen, delta’s of dijen, omdat het op deze plaatsen is dat er grote spieren zijn met een klein aantal bloedvaten.

Drostanolone ENANTAAT

Drostanolone Enanthate

Drostanolone Propionate

Equipose

Masteron

Nandrolone Decanoate

Nandrolone Phenylpropionate

Primobolan Depot

Sustanon 250

Testosterone Cypionate

Testosterone Enanthate

Testosterone Phenylpropionate

Testosterone Propionate

Testosterone Suspension

Testosterone Undecanoate

Trenbolone

Trenbolone Acetate

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

Tri Tren

Winstrol Depot

Voordelen van injecteerbare steroïde cycli

Allereerst zijn ze niet gevaarlijk voor de lever, omdat wanneer de oplossing in de spier wordt geïnjecteerd, deze direct in de bloedbaan wordt opgenomen, waarbij het maagdarmkanaal wordt omzeild. Deze medicijnen werken veel sneller omdat de dosis direct in de bloedbaan wordt geïnjecteerd. Ze onderscheiden zich door hun injecties en de duur van de actie. Hun chemie lost niet op in water – het lost alleen op in olie, wat helpt om een ​​soort (depot) in het lichaam te creëren. Dit vertraagt ​​het effect, wat betekent dat injecties minder vaak kunnen worden gedaan, omdat de afgifte van het medicijn uit de injectieplaats en het in de bloedbaan terechtkomen langzaam (binnen dagen en weken), waardoor u een constant niveau van activiteit van de gewenste medicijn.

Injecteerbare steroïden bestellen

Voordat u bij anabolische-steroiden.com injecteerbare steroïden koopt, moet u weten dat wij u advies kunnen geven over het gebruik van deze of andere farmacologische middelen. De Koop injecteerbare steroïden in Nederland legaal in onze winkel worden geproduceerd door verschillende vertrouwde fabrikanten, in verschillende volumes en vormen. Nadat u de keuze voor u heeft gemaakt, voegt u het product gewoon toe aan de winkelwagen, wacht u op de bevestiging en is de levering onderweg naar Nederland.

Steroïden-injecties nu te koop

Op dit moment hebben we verschillende producten in de uitverkoop vanwege de komende feestdagen. Zorg dat je voorbereid bent voordat het winkelen weer wordt gesloten vanwege de volgende lockdown!

Testosterone Cypionate 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Sustanon 250 mg/ml (by Maxtreme)

Equipose 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Testosterone Enanthate 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Deca-Durabolin 500 mg/ml (by Dragon Pharma)

Sustanon 350 mg/ml (by Dragon Pharma)