Toont alle 15 resultaten

Groeihormonen zijn peptidehormonen die in ons lichaam worden aangemaakt als ons lichaam volwassen wordt. Dit hormoon is de reden waarom we ons ontwikkelen en groeien met de leeftijd. De grootste hoeveelheid productie van het hormoon wordt gedetecteerd in de eerste kinderjaren, de hoogste waarden treden op tijdens de puberteit en de vermindering van de productie van groeihormoon door ons lichaam begint halverwege de twintig.

Groeihormonen bij bodybuilding

Een van de voordelen van het gebruik van synthetische groeihormonen is hun vermogen om spieren te versterken om blessures te voorkomen of om blessures die zijn opgelopen tijdens extreem zware trainingen snel te genezen. Dit komt door het vermogen van groeihormoon om te groeien en nieuwe cellen te versterken. Daarnaast kan groeihormoon de veroudering van de cellen zelfs uitstellen. Groeihormonen kunnen ook de lichaamseigen essentiële functies beschermen.

Als groeihormoon wordt gebruikt in combinatie met anabole steroïden , kan het veel voordelen bieden omdat ze samen werken aan het verbeteren van de herstelperiodes, gezondheid, uithoudingsvermogen en kracht van het lichaam. Bovendien, als het gedurende een lange periode wordt gebruikt, zal groeihormoon uw lichaam aanmoedigen om zijn eigen homeostase te starten om ervoor te zorgen dat uw natuurlijke hormonen en functies niet worden aangetast door het gebruik van AAS (anabole androgene steroïden) die kunnen betekent dat er een afname is in de behoefte aan postcyclustherapie (PCT) nadat de steroïdecyclus is voltooid.

Peptiden in bodybuilding

Peptiden zijn korte ketens van aminozuren die bepaalde eiwitten vormen die de huid nodig heeft. Ze zijn verantwoordelijk voor het helpen van uw lichaam bij het bestrijden van bacteriën en het bevorderen van wondgenezing. Peptiden helpen ook om spiergroei of spierherstel te stimuleren door de productie van groeihormoon in het lichaam te stimuleren. Van peptiden is ook bekend dat ze het seksuele verlangen versterken, een anti-stress effect hebben en het zenuwstelsel en de hersenen in het algemeen stimuleren.

Hormonen en peptiden kopen

Als u bij anabolische-steroiden.com hormonen of peptiden wilt kopen , moet u eerst weten dat wij u in onze winkel advies kunnen geven over het gebruik van deze of andere farmacologische middelen. De hormonen en peptiden die online in onze winkel te koop zijn, worden geproduceerd door verschillende vertrouwde fabrikanten, in verschillende volumes. Nadat u de juiste keuze voor u heeft gemaakt, voegt u het product gewoon toe aan de winkelwagen, wacht u op de bevestiging en is de levering onderweg naar u in Nederland.