Turanabol

97.94

Compare
Artikelnummer: 719 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

TURANABOL

Turanabol wordt terecht beschouwd als een van de meest effectieve en hoogwaardige geneesmiddelen die door het bedrijf Dragon Pharma worden geproduceerd. Het actieve ingrediënt van het medicijn, 4-Chlordehydromethyltestosterone, ook bekend als Turinabol, verbetert de fysieke fitheid en stimuleert de stofwisselingsprocessen in het lichaam. Een atleet die een bepaald dieet volgt en zich houdt aan de aanbevelingen van een specialist, kan snel tot 3 kg pure spiermassa aankomen. Meestal wordt de beslissing om Turinabol te kopen niet alleen gemaakt door ervaren atleten, maar ook door beginners.

Effecten

Prijs-kwaliteit is de beste verhouding voor dit medicijn, dat qua effectiviteit tot de premiumklasse behoort. Een atleet kan, met strikte naleving van de cursus, diëten en doseringen, de volgende resultaten behalen met een Turinabol-kuur:

Verhoogt de eetlust;
Stimuleert de toename van kwaliteitsspiermassa;
Verhoogt fysieke prestaties;
Verhoogt het uithoudingsvermogen;
Stimuleert trainingen met hoge intensiteit.

Hoe te gebruiken

Zoals elke andere steroïde, moet Turinabol door Dragon Pharma worden ingenomen in strikte overeenstemming met de aanbevelingen van een specialist. Het is niet voor niets dat sporters elke dag meer en meer de voorkeur geven aan dit medicijn. Afgaande op talrijke beoordelingen, stelt het medicijn u in staat om een ​​toename van hoogwaardige spiermassa en een merkbare toename van de fysieke fitheid te bereiken. Aan het einde van de toelatingskuur is het noodzakelijk om PCT te ondergaan, hiervoor is het beter om Clomid te nemen.

Gemiddeld kan de dosering variëren van 30 mg tot 40 mg. In geïsoleerde gevallen mogen sommigen het medicijn innemen in een dosering van 60 mg. Ervaren sporters kunnen Turinabol gebruiken om het effect te versterken in combinatie met andere steroïden.

Bijwerkingen

Door de aanbevelingen van een specialist met betrekking tot de dosering op te volgen, kunnen mogelijke bijwerkingen worden geminimaliseerd. Turinabol onderdrukt de natuurlijke productie van testosteron door het lichaam slechts matig en het toxische effect van de tabletten op de lever is laag, als ze niet te veel worden gebruikt.

Beoordelingen

In tegenstelling tot testosteron, als we het medicijn vergelijken met Methandienone, dan heeft Turinabol een lagere anabole activiteit en is het evenwichtiger, wat zelden solo wordt geconsumeerd, Turinabol werkt goed zonder extra AAS. Zelfs beginners gebruiken het omdat het zelden bijwerkingen vertoont en het lichaam bij redelijke doseringen niet schaadt. Het enige is dat het medicijn relatief recentelijk op de uitgestrektheid van de wereldmarkt verscheen, en het is zeer zeldzaam in online winkels van sportfarmacologie. Onze online winkel biedt zijn klanten echter de mogelijkheid om originele Turinabol van Dragon Pharma tegen een redelijke prijs te kopen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Turanabol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.