Magnum Test-E 300

52.70

Compare
Artikelnummer: 12075 Categorie: Tag:

Beschrijving

MAGNUM TEST-E 300

Testosteron Enanthate is een steroïde die vaak door atleten wordt gebruikt om in grote hoeveelheden hoogwaardige spieren op te bouwen. Ongeacht de effectiviteit van andere medicijnen met een vergelijkbare populariteit, zoals Methandienone, Anadrol, enz., Als het gaat om de groei van spiermassa en kracht, blijft testosteron nummer 1 in de periode van gewichtstoename. U kunt Testosteron Enanthate alleen in injecteerbare vorm kopen, omdat het uit een olie-ester bestaat.

Effect en actie

Testosteron Enanthate heeft een aantal opmerkelijke kenmerken, waarvan de belangrijkste zijn: hoge efficiëntie en een zee aan gunstige eigenschappen, wat door veel beoordelingen wordt bevestigd. Het is bekend dat Enanthate een sterke activiteit heeft, zowel androgene als anabole, dit feit geeft het de mogelijkheid om de spiermassa, het volume en de fysieke kracht dramatisch te vergroten.

Op basis van de statistieken van de beoordelingen kan Testosteron Enanthate van Magnum Pharmaceuticals het spierstelsel van de atleet binnen 5 weken met ongeveer 10 kg vergroten. Desalniettemin moet u weten dat Testosteron Enanthate water vasthoudt in het lichaam, dit is een gemeenschappelijke factor voor alle soorten testosteron, daarom wordt aan het einde van de cursus altijd een rollback-fenomeen verwacht, ongeveer 20-30% van het gewonnen gewicht . Waterretentie helpt pijn en spanning op gewrichten en pezen te verlichten die een zware training met zwaar gewicht hebben ondergaan en voorkomt ernstig letsel.

Andere positieve effecten van testosteron ENANTAAT:

* Verhoogt de algemene conditie van de atleet
* Verhoogt de eiwitsynthese in het lichaam
* Verhoogt het uithoudingsvermogen en de motivatie
* Versterkt de botstructuur, verbetert de peesfunctie
* Verhoogt de eetlust en het libido
* Stimuleert seksueel verlangen, verhoogt de afscheiding van feromonen

Dosering en combinaties

De gemiddelde aanbevolen dosis Testosteron Enanthate door Magnum Pharmaceuticals is ongeveer 300-750 mg per week. Dit bereik is afhankelijk van en wordt berekend op basis van het fitnessniveau van de atleet en omvat fysieke fitheid en ervaring met het gebruik van steroïden. Als u een beginner bent, zal uw dosering dichter bij 300 mg per week zijn, dit is voldoende om de gewenste resultaten te krijgen.
Sommige ervaren atleten, die al een tijdje met steroïden te maken hebben, kunnen de dosering van Testosteron Enanthate tot 1000 mg of meer per week brengen (dergelijke doses zijn extreem riskant en er is een grote kans op de meeste bijwerkingen). Om de gezondheid te behouden, wordt het niet aanbevolen om de grens van 750 mg van de stof per week te overschrijden.
Het is heel eenvoudig om een ​​cursus samen te stellen met Testosteron Enanthate aangezien het een universeel product is, het kan zowel in een solocursus als in combinatie met eventuele anabole steroïden worden gebruikt, afhankelijk van de doelen. Om bijvoorbeeld snelle spiergroei en optimale krachttoename te bereiken, kan Testosteron Enanthate effectief worden gebruikt met Nandrolon Decanoate en/of Methandienone. In de cursus voor kracht en een slankere massa kan het worden gebruikt in combinatie met Stanozolol of Trenbolone, een dergelijke cursus is natuurlijk veiliger als u zich aan de gebruiksregels houdt.

PCT

Na het aanbrengen is postcyclustherapie (PCT) verplicht, omdat bij langdurig gebruik van Testosteron Enanthate de aanmaak van het lichaamseigen testosteron aanzienlijk daalt. In de laatste weken van de kuur wordt meestal Tamoxifen of Clomid gebruikt. Ook is het raadzaam om een ​​aromataseremmer (Proviron) te gebruiken om de nadelige effecten van oestrogeen te voorkomen.

Bijwerkingen

Deze steroïde kan worden toegevoegd aan de veilige groep. Dit betekent dat als het niet te veel wordt gebruikt, het risico op bijwerkingen minimaal zal zijn. In sommige gevallen kan Testosteron Enanthate echter bijwerkingen veroorzaken. Deze omvatten overmatig zweten, jeuk op de injectieplaats en acne. Er bestaat een risico op onderdrukking van de natuurlijke afscheiding van testosteron en aandoeningen die verband houden met aromatiserende middelen: waterretentie of gynaecomastie.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnum Test-E 300” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *