Deca 500

91.20

Compare
Artikelnummer: 750 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

DECA 500

Deca is een steroïde die onder verschillende namen wordt geproduceerd, het wordt Deca-Durabolin, Deca-Durabol, Nandrolone Decanoate en anderen genoemd. In dit geval beschouwen we het medicijn dat wordt verkocht door het farmaceutische bedrijf Dragon Pharma onder de naam Deca 500. De prijs is lager dan die van andere steroïden. Het voordeel van Deca is dat het verpakt is in flacons van 10ml, die gemakkelijk te openen zijn en daardoor praktisch in gebruik. De fles zal niet barsten in je handen en zal niet overlopen. Dit feit maakt de recensies erover nog rooskleuriger, Deca is wijdverbreid in Nederland, de prijs-kwaliteitverhouding wordt geschat door meer dan 80% van de atleten over de hele wereld. Een ander belangrijk voordeel van Deca, te oordelen naar de beoordelingen, is dat de kuur ermee een van de veiligste is, aangezien 500 mg nandrolondecanoaat wordt aangetroffen in 1 ml vloeistof – dit elimineert het verschijnen van abcessen, zeehonden en pijn.

Deca is een veelgebruikte anabole steroïde voor spiergroei bij bodybuilding en krachtsporten.

Het wordt verkocht in flacons voor intramusculaire injectie. Deca is een standaardmedicijn, maar het effect ervan zorgt voor een kolossale spiermassatoename en een toename van de vermogensindicatoren. Nandrolon is een favoriet medicijn voor veel atleten, het heeft sterke anabole eigenschappen en relatief zwakke androgene eigenschappen.

Effect en actie

Deca wordt gebruikt door atleten over de hele wereld. Allereerst kun je in de basisperiode tot 10 kg spiermassa per kuur opbouwen op voorwaarde dat je goede voeding en training meeneemt. Het heeft veel voordelen, het is niet giftig voor de lever, het verhoogt de eiwitsynthese en daarom kunnen spiervezels hun groei aanzienlijk verhogen. Het vermindert de hoeveelheid cortisol, verhoogt het metabolisme, verbetert de bloedcirculatie in het lichaam en verhoogt ook het seksuele verlangen bij mannen en vrouwen. Deca-Durabolin heeft een positief effect op de natuurlijke aanmaak van testosteron, al heeft het weinig met testosteron zelf te maken. Sommige atleten die Deca-Durabolin gebruiken, melden dat gewrichtspijn verdwijnt, spieren sterker en dynamischer worden.

Wanneer begint het te werken?

Wanneer u Nandrolon Decanoaat in een kuur gebruikt, moet u weten dat de stof heel langzaam in de spiercellen inwerkt. De actie neemt geleidelijk toe, na drie dagen wordt het effectief en bereikt het zijn maximum pas op de 7e dag en dit effect houdt minstens drie weken aan. Wacht daarom niet op snelle resultaten, een merkbaar effect zal pas binnen een paar weken zijn.

Cursus en dosering

De optimale dosis Deca-Durabolin varieert van 200 tot 400 mg per week. Vanwege de lange halfwaardetijd van 15 dagen kan Nandrolon Decanoate eenmaal per week worden geïnjecteerd. De optimale dosering voor vrouwen is 25-50 mg per week. De duur van de cursus mag niet langer zijn dan 12 weken voor nieuwe gebruikers van Nandrolon Decanoate.

Deca wordt succesvol gecombineerd met veel anabole steroïden. In de loop van de droge massa zal een goede combinatie bestaan ​​uit Nandrolon, Winstrol, Anavar en Masteron. In de loop van het verkrijgen van spiermassa, zal Deca-Durabolin heel goed werken met Testosteron Enanthate en Dianabol, dit is een klassieke combinatie voor het opbouwen van grote spiermassa. Gebruik Deca niet met andere progestagenen zoals trenbolon en oxymetholone.

Bijwerkingen

Wanneer Deca in hoge doseringen of gedurende een lange periode wordt gebruikt, kunnen de volgende bijwerkingen optreden: misselijkheid, braken, cholestase, geelzucht, acne en licht hirsutisme. Al deze negatieve effecten zullen echter verdwijnen nadat u stopt met het innemen van het medicijn. Een andere manier om de bijwerkingen van de cursus te verminderen, is door een goede PCT te ondergaan zodra de kuur met steroïden is voltooid. Hiervoor moeten zowel Clomid als Cabergoline worden gebruikt. Let op: Tamoxifen mag niet worden gebruikt voor PCT na een cyclus van Nandrolon Decanoate, omdat het niet effectief zal zijn.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deca 500” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *