Altamofen-20

25.90

Compare
Artikelnummer: 564 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beschrijving

Tamoxifen Citraat van Alpha Pharma wordt gebruikt bij post-cyclustherapie na een kuur met bepaalde anabole steroïden. Dit medicijn wordt niet gebruikt na trenbolon of nandrolon, omdat het leidt tot progestageen-effecten. Als het echter na veel andere steroïden wordt gebruikt, helpt het de bijwerkingen van deze medicijnen te verminderen.

Eigenschappen en effecten

Tamoxifencitraat is een van de meest populaire en beschikbare anti-oestrogenen. Maar houd er bij gebruik rekening mee dat het aromatisering niet kan remmen. Het is goed in het blokkeren van oestrogeenreceptoren. De effecten van Tamoxifen zijn onder meer:

Versnelde vetverbranding;
Het kortst mogelijke herstel op PCT;
Behoud en verzadiging van de spiermassa, die meer uitgesproken wordt;
Verbetering van fysieke parameters;
Gunstige effecten op de lever.
Hoe te nemen?

Tamoxifen moet worden ingenomen na een kuur met anabole steroïden. Sommige atleten gebruiken het gelijktijdig met AAS. Voor het herstelgebruik van Tamoxifen is het belangrijk om te weten dat alle metabolieten van anabole steroïden uit het lichaam moeten worden verwijderd. Het is het beste om het te combineren met Proviron. De optimale dosering is 10-20 mg per dag voor de duur van PCT (die wordt bepaald door de genomen steroïden en de lengte van de steroïdecyclus).

Bijwerkingen

Als het medicijn verkeerd wordt gebruikt, zijn mogelijke bijwerkingen:

Duizeligheid;
Misselijkheid;
Slaperigheid.
Beoordelingen

Veel atleten die dit preparaat hebben gebruikt, merken de hoge effectiviteit op. Het helpt om in de kortst mogelijke tijd van steroïden te herstellen. Het heeft een minimum aan bijwerkingen, die het vaakst optreden wanneer de dosering wordt overschreden.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Altamofen-20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *