Trenaject 10 ampullen (100mg/ml)

100.40

Compare
Artikelnummer: 15008 Categorie: Tag:

Beschrijving

TRENAJECT ampullen

Een van de krachtigste steroïden is Trenaject, dat de werkzame stof trenbolon met een acetaatester bevat. Het heeft een sterk androgene en anabole werking, het overtreft niet alleen testosteron, maar ook Nandrolon.

Eigenschappen en effecten

De effectiviteit van trenbolonacetaat van Phoenix Remedies is te wijten aan de verbinding van het hoofdbestanddeel met androgeenreceptoren en het onvermogen om te aromatiseren. Het medicijn helpt om:

Bouw stevige, droge spieren op;
Verhoog de kracht- en uithoudingsvermogenindicatoren;
Verbrand overtollig vet in combinatie met Stanozolol.

Hoe het medicijn te nemen?

Trenbolone Acetate van Phoenix Remedies is verkrijgbaar in ampullen van 1 ml die elk 100 mg van de werkzame stof bevatten. De oplossing wordt dagelijks of om de dag intramusculair toegediend. Een enkele dosis is 50-100 mg. De optimale duur van de cursus is van 5-6 weken. Er worden langere cycli gebruikt, hoewel deze niet nodig zijn en om de afscheiding van het natuurlijke testosteron tijdens de kuur te herstellen, wordt hCG gebruikt. PCT wordt uitgevoerd na elke cyclus met Clomid of Toremifene.

Tren Ace combineren met andere steroïden

U kunt trenbolonacetaat alleen of in combinatie met Anavar gebruiken om te “drogen”. Voor eenvoudige gewichtstoename geven veel atleten de voorkeur aan een combinatie met testosteronpropionaat.
Bijwerkingen

Atleten die Tren Ace onjuist gebruiken door de dosering, de gebruiksduur of het negeren van de PCT en de hCG-inname te overschrijden, krijgen:

hoofdpijn;
Acne;
Daling van het libido;
In ernstige gevallen is testiculaire atrofie mogelijk.

Beoordelingen

Het medicijn is populair onder professionele concurrerende atleten. Het helpt om op 100% te zijn tijdens het sporten en het snel verhogen van werkgewichten. Als de gunstige effecten u aanspreken, koop dan trenbolonacetaat in onze online shop!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trenaject 10 ampullen (100mg/ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *