Induject-250 (ampullen)

61.20

Compare
Artikelnummer: 572 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

INDUJECT-250 (ampullen)

Als je zoveel mogelijk spiermassa wilt winnen, zijn testosteron-esters een must. Testosteron is al jaren de meest geschikte sportdrug en wordt daarom in de meeste cycli gebruikt. De meeste farmaceutische bedrijven beseffen de rol van op testosteron gebaseerde medicijnen, dus Alpha Pharma heeft besloten een stap verder te gaan en biedt nu een medicijn aan met vier soorten testosteron, Induject-250. Dit medicijn is algemeen bekend als Sustanon.
Het is een perfect medicijn voor het verkrijgen van spiermassa en kan worden gecombineerd met andere medicijnen. Het is niet alleen geschikt voor ervaren atleten, maar ook voor beginners.
Hoewel dit medicijn iets duurder is dan hetzelfde aantal losse testosteron-esters, wordt dit bepaald door de perfecte combinatie en gebruiksgemak. Bijna elke atleet die de materie kent, begrijpt het verschil tussen één en vier injecties. Hoewel Sustanon het beste medicijn is voor het verkrijgen van hoogwaardige spiermassa, biedt het geen extra uitdroging, dus iedereen die aan wedstrijden wil deelnemen, heeft een extra droogcyclus nodig.

Geneesmiddelefficiëntie tijdens de cyclus:

•        Een snelle manier om spiermassa van goede kwaliteit te krijgen;
•        Ongeëvenaarde krachttoename;
•        Een beetje vocht vasthouden wat goed is voor de gewrichten;
•        Krachtuithoudingsvermogen;
•        Een licht vetverbrandend effect;
•        Meer uitgesproken eetlust;
•        Verbeterd seksueel verlangen en libido;
•        Minimale terugdraaiing bij een goede therapie na de cyclus;
•        Goede resultaten bij het verkrijgen van spieren na de cyclus en het verwijderen van overtollig vocht.

Correcte toediening van Induject-250

Een cyclus van dit medicijn is de eenvoudigste manier om een ​​groot aantal spieren te krijgen. De interactie van vier verschillende soorten testosteron met verschillende halfwaardetijden zorgen voor een goede hormonale balans. Aangezien dit medicijn Decanoaat bevat, kan het eenmaal per week worden ingenomen. Het wordt niet aanbevolen om de dosis van 250-500 mg te overschrijden, anders kunnen er bijwerkingen optreden.
De minimale cyclusduur is 6 weken en de adviesperiode is 8 weken. De meest populaire combinatie met Induject-250 is Deca (Nandrolon Decanoate). Het wordt vaak een klassieke cyclus genoemd, omdat het ene medicijn het androgene niveau verhoogt en het tweede het anabolisme verbetert. Deze combinatie stelt de gebruiker in staat om niet alleen vrij snel een goede spiermassa te krijgen, maar ook om de kracht aanzienlijk te vergroten.
Als u kracht en definitie wilt krijgen, geen omvangrijke spieren, combineer dit medicijn dan met milde orale steroïden zoals Oxandrolon of Winstrol. Ze moeten dagelijks worden ingenomen om op een Sustanon-cyclus te worden gestapeld.

Mogelijke bijwerkingen

Met een individuele Sustanon-cyclus kan iedereen goede resultaten behalen. Bijwerkingen zoals vervrouwelijking en versnelde vettoename kunnen alleen optreden bij overschrijding van de geschikte dosis (tot 1000 mg/week). Het wordt niet aanbevolen om het medicijneffect te vergroten door overdosering. Het is gemakkelijker om het te combineren met Deca om het risico op bijwerkingen te voorkomen. Waterretentie komt voor, maar het kan geen bijwerking worden genoemd omdat het goed is voor de gewrichten en dit is vooral belangrijk voor het verkrijgen van kracht.

Een goede therapie na de cyclus

Veel positieve feedback wordt bepaald door het feit dat testosteron-esters gemakkelijk kunnen worden gecontroleerd, vooral na het stoppen van het medicijn. Anastrozol moet vanaf de 3e tot 4e week worden ingenomen. De meest geschikte dosis is 0,5 mg om de 1-2 dagen. Een dergelijk patroon stelt de gebruiker in staat om de aromatisering te beheersen en vervrouwelijking te voorkomen, zelfs in het geval van een verhoging van de dosis. Het wordt ook aanbevolen om de laatste weken gonadotropine toe te voegen om de natuurlijke testosteronproductie te stimuleren. De beste dosis is 1000 IE per dag.

De therapie na de cyclus moet drie weken na de laatste injectie worden gestart. Clomid en Tamoxifen zullen hiervoor geschikt zijn, maar de tweede is niet geschikt met een combinatie op basis van Nandrolon. De totale behandeling na de cyclus mag niet langer zijn dan 2 weken.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Induject-250 (ampullen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *