Magnum Turinabol 10

45.10

Compare
Artikelnummer: 12080 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Turinabol-10

De wens om puur droge spiermassa te krijgen zonder overtollig water met behulp van AAS is wat een ervaren atleet onderscheidt van een beginner. Hulp in deze moeilijke zaak wordt geleverd door Turnibol-10 (Turinabol) – een steroïde op basis van een gemodificeerd Methandienone maar bevat de belangrijkste werkzame stof 4-Chlorodehydromethyltestosterone. Dit product is vervaardigd door het bedrijf Magnum Pharmaceuticals. Onze winkel biedt een rijke catalogus met medicijnen van verschillende merken, maar met hetzelfde effect.

Eigenschappen en effecten

Het gebruik van het medicijn in combinatie met intensieve training, goede voeding en slaapregime garandeert de atleet de volgende effecten:

Hoge kwaliteit spiergroei. Alleen droge spiermassa, geen gram water. In één cursus kunt u tot 4-6 kg aankomen. Bovendien wordt het rollback-fenomeen geminimaliseerd, zeker als je sportvoeding gebruikt.
Verhoog het uithoudingsvermogen, wat gunstig is voor aerobe oefeningen.
Verbetering van de kracht. De trainingsresultaten zullen omhoogschieten.
Verbetering van de spierdefinitie. Uitstekende aderen zijn gegarandeerd.
Vermindering van de hoeveelheid SHBG, wat het anabolisme en de productie van testosteron verbetert. Dit is vooral handig in combinatie met andere steroïden.
Bescherming van het cardiovasculaire systeem.
Wat betreft de chemische parameters van Turinabol, deze omvatten 180% anabole en 50% androgene activiteit in relatie tot testosteron, geen aromatisering, hoge toxiciteit voor de lever, zwak effect op de HH-as.

Hoe Turinabol in te nemen?

Instructies voor gebruik zijn als volgt:

Solo cursus van Turinabol – Voor beginners is de dosering tot 40-60 mg per dag, voor ervaren atleten en professionals is het tot 100-150 mg per dag, voor atleten die aerobe activiteit uitvoeren is het tot 20-30 mg per dag. De duur van de cursus mag niet langer zijn dan 6 weken. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse dosis in meerdere porties te verdelen, om hormonale schommelingen te voorkomen en de belasting van de lever te verminderen.

Gecombineerde kuren – Om de resultaten te verbeteren, is het goed om het medicijn te combineren met Testosteron Enanthate en Boldenone. Dit zal de bijwerkingen verminderen en de spiergroei maximaliseren. De optimale dosering is wekelijks 250 mg testosteron en dagelijks 50 mg Turinabol. Deze combinatiesteroïden zijn ook te koop in onze winkel.

Aan het einde van de cursus is het noodzakelijk om PCT uit te voeren met Tamoxifen of een andere oestrogeenreceptorblokker. Ze zijn te zien in onze catalogus. Als de kuur echter minder dan 6 weken duurt en de analyse voor hormonen aan het einde ervan normaal blijkt te zijn, kan PCT worden verwaarloosd.

Feit: Tijdens het gebruik van het medicijn is het gebruik van anti-oestrogenen of gonadotropine niet vereist.

Bijwerkingen en nadelen

Bij het gebruik van Turinabol zijn negatieve reacties in de vorm van een leverziekte mogelijk vanwege de hoge toxiciteit. Dit is in geval van overdosering en verwaarlozing van de toelatingsregels. In zeer zeldzame gevallen is het mogelijk om de productie van uw eigen testosteron en erectiestoornissen te onderdrukken.

Meningen

Magnum’s Turinabol-recensies zijn overweldigend positief. Het wordt gebruikt door zowel beginners als amateurs die de sportschool bezoeken voor zelfontwikkeling, maar ook door professionele bodybuilders, gewichtheffers, powerlifters en andere atleten. Iedereen merkt de hoge efficiëntie op bij het aantrekken van magere spieren, weinig of geen bijwerkingen en het minimale rollback-fenomeen. Gezien de reeks kwaliteiten, loont de prijs van het medicijn volledig.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnum Turinabol 10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *