Astralean

23.60

Compare
Artikelnummer: 567 Categorie: Tag:

Beschrijving

ASTRALEAN

Clenbuterol-tabletten van Alpha Pharma zijn een populair medicijn voor gebruik bij elke vorm van fitness. Het actieve ingrediënt, Clenbuterol Hydrochloride, wordt regelmatig in de geneeskunde gebruikt om mensen te behandelen die lijden aan ademhalingsstoornissen zoals astma. Dit komt omdat het in plaats van een steroïde een sympathicomimetisch amine is dat als luchtwegverwijder werkt (het verwijdt de longen en luchtwegen om de ademhaling te vergemakkelijken). Clenbuterol heeft echter om een ​​iets andere reden zijn populariteit in fitness gevonden.

Effecten van Clenbuterol

Behalve het vermogen om de luchtwegen beter te laten functioneren, heeft Clenbuterol nog een ander effect op het menselijk lichaam dat gewaardeerd wordt door degenen die aan hun conditie werken. Clenbuterol-tabletten zijn ook in staat om het metabolisme van de gebruiker te verhogen, wat op zijn beurt effectief vet in het lichaam verbrandt. Er is ook gezegd dat het de spiermassa iets vergroot.

Bodybuilders gebruiken Clenbuterol vóór wedstrijden om het overtollige vet op hun lichaam te verwijderen, zodat hun spieren er strakker en meer uitgesproken uitzien. Het medicijn voor gewichtsverlies wordt ook gebruikt door regelmatige fitnessliefhebbers, waaronder vrouwen, samen met een dieet om hun lichaamsvet te verlagen voor een atletischere lichaamsbouw.

Gebruiksregels

Clenbuterol moet worden gebruikt volgens de gebruiksaanbevelingen om de maximale effectiviteit van het medicijn te krijgen en negatieve effecten te voorkomen. Het gebruikelijke innameschema zorgt ervoor dat Clenbuterol niet ineffectief begint te worden doordat het lichaam aan het medicijn went. De gebruiksduur is om deze reden niet langer dan 2 weken.

Een halve tablet (20 mcg) van het geneesmiddel moet worden ingenomen op dag 1, 40 mcg (1 tablet) op dag 2, 60 mcg op dag 3, enzovoort … totdat u een maximale dagelijkse dosis van 120 mcg voor mannen of een maximum van 100 mcg bereikt voor dames. De dagelijkse dosis tegen het einde van de cyclus moet op dezelfde manier worden verlaagd (…60mcg op dag 12, 40mcg op dag 13, 20mcg op dag 14). Er moet dan een pauze van 2 weken zijn voordat het gebruik van Clenbuterol wordt herhaald.

Ketotifen kan worden gebruikt in combinatie met Clenbuterol om de effectiviteit van het medicijn te verbeteren. Tijdens de kuur van 2 weken kan op de eerste en de laatste 3 dagen 1 mg Ketotifen worden gebruikt en voor het middelste deel van de kuur moet dagelijks 2 mg worden ingenomen.

Bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van Clenbuterol zijn een verhoging van de hartslag en trillingen van bepaalde delen van het lichaam. Een combinatiekuur met Ketotifen kan echter helpen om het optreden van deze effecten te verminderen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Astralean” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.