Letromina

49.10

Compare
Artikelnummer: 568 Categorie: Tag:

Beschrijving

Letromina

Letrozol is gebruikt bij bodybuilders en andere atleten. In de sport wordt het medicijn gebruikt als een aanvullend element in een steroïdecyclus om de oestrogeenspiegels te verlagen en het testosteron enigszins te verhogen. Letrozol wordt beschouwd als een van de beste medicijnen in zijn invloedssfeer, daarom is het vrij beroemd onder bodybuilders vanwege de vele gunstige effecten op het verlagen van de oestrogeenspiegels, maar zonder al het oestrogeen volledig uit het lichaam te verwijderen.

Studies hebben aangetoond dat het medicijn de oestrogeenconcentratie tot 97% kan verlagen, wat zijn hoge effectiviteit aantoont. Maar als je de aanbevolen doses neemt, daalt de concentratie slechts tot 76-79%, wat ook helemaal niet slecht is. Lage oestrogeenspiegels verminderen de bijwerkingen op de cursus, wat erg belangrijk is voor atleten. Er is ook waargenomen dat het gebruik van letrozol bij bodybuilding de productie van bepaalde hormonen (luteïniserende hormonen, follikelstimulerende hormonen en de SHBG) verhoogt en op hun beurt de testosteronproductie in het lichaam verhoogt.

Effecten van het gebruik van letrozol

Preventie van oestrogeenafhankelijke negatieve bijwerkingen (overstromingen, acne, lichaamsvet en gynaecomastie);
Eliminatie van de manifestatie van gynaecomastie in de beginfase van de cursus;
Hiermee kunt u spierweefsel sparen nadat een cursus is voltooid door de katabolische processen te blokkeren (in de wereld van bodybuilding is het concept van een “katabolische” afbraak na het nemen van steroïde medicijnen zeer bekend), het is ook bekend als “Spierverlies” .
Het gebruik van letrozol is zeer aan te raden als anabole steroïden en androgenen in de loop van de geneesmiddelen worden ingenomen tijdens de cyclus. Letrozol heeft een groot effect door de hoeveelheid oestrogeen die zich aan uw receptoren kan binden te verminderen en op zijn beurt verlaagt het de bijwerkingen (aromatisering problemen) van deze steroïden.

Kenmerken van het gebruik van Letrozol

Letrozol bij bodybuilding wordt aanbevolen om 1-3 mg per dag in te nemen (u kunt dit op elk moment van de dag innemen). Studies hebben aangetoond dat zelfs 1 mg per dag zeer effectief is in het remmen van de werking van het aromatase-enzym. Overschrijding van de aanbevolen doseringen kan leiden tot negatieve effecten in de vorm van een verminderde zin in seks. De dagelijkse dosis voor elke atleet zal anders zijn, afhankelijk van de leeftijd, het ervaringsniveau, de duur van de inname van het geneesmiddel en de tolerantieniveaus voor deze remmers, maar de dosis moet binnen het bereik van 1 tot 3 mg per dag blijven. U kunt uw individuele dosering vinden bij specialisten, want voordat u een farmaceutisch preparaat gebruikt, is het beter om eerst een arts of sportspecialist in onze winkel te raadplegen voor meer advies. Na langdurig gebruik van deze stof zal het mogelijk zijn om over te stappen op een ander regime, b.v. Letrozol niet elke dag, maar elke 3-4e dag gebruiken.

Hoe neemt u Letrozol in na een kuur met anabole steroïden?

Tijdens de kuur kunnen de doseringen van letrozol behoorlijk variëren in termen van het gebruik van dit medicijn voor preventie (bij 2,5 mg elke 4e dag) of het gebruik hiervan om optredende bijwerkingen te herstellen (2,5 mg per dag totdat het probleem verdwijnt), en vervolgens tijdens uw PCT de standaarddosering is 2,5 mg letrozol per dag gedurende 7-10 dagen, en daarna 0,5 mg per dag gedurende twee weken. Let op, deze PCT-doseringen zijn bedoeld voor als u een zware cyclus heeft gehad of gevoelig bent voor de oestrogene effecten van de aromatiserende steroïden die binnen de cyclus worden gebruikt.

Mogelijke bijwerkingen

Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden door misbruik van deze stof:

hoofdpijn;
Gewrichtspijn;
Verhoogde temperatuur;
Zwak voelen;
Misselijkheid;
Hoge bloeddruk;
Duizeligheid;
Haaruitval.
Het is de moeite waard om te zeggen dat dergelijke bijwerkingen alleen kunnen worden veroorzaakt door verhoogde doses van het medicijn of langdurig gebruik van het medicijn. Als u de aanbevelingen voor het gebruik ervan opvolgt, kunt u dergelijke reacties vermijden.
contra-indicaties

Bijna iedereen kan Letrozol gebruiken in bodybuilding of in de atletische wereld. Er zijn geen specifieke contra-indicaties, maar het wordt aanbevolen om letrozol in te nemen onder toezicht van specialisten voor atleten die bepaalde bestanddelen van het geneesmiddel niet verdragen of die aan leverproblemen lijden. Als u een onaangenaam gevoel ervaart tijdens het gebruik van deze stof, vervang dit medicijn dan door een ander geneesmiddel dat meer geschikt is voor u en uw lichaam.

Beoordelingen over Letrozol

Op internetbronnen die zijn gewijd aan krachtsporten, kunt u veel recensies en opmerkingen over deze aromataseremmer vinden. In de meeste gevallen zijn de beoordelingen van Letrozol positief. Veel atleten beschouwen dit medicijn als een van de meest effectieve en veiligste. Ook kan de populariteit van letrozol worden verklaard door het feit dat het een van de goedkoopste is onder andere anti-oestrogenen.

Het is vrij moeilijk om negatieve recensies over Letrozol te vinden. In de overgrote meerderheid van de gevallen wordt het optreden van bijwerkingen geassocieerd met het overschrijden van de aanbevolen doseringen en het negeren van de toelatingsinstructies door atleten. Maar ook een van de belangrijkste factoren is het kopen van een namaakmiddel. In dit geval kunnen we, omdat we niet weten welke ingrediënten in het medicijn zitten, geen preventieve maatregelen aanbevelen en moet een arts worden gezien.

Gelukkig vindt u hier op anabolische-steroiden.com alleen echte letrozol te koop en hierdoor kunt u uw steroïde cycli beginnen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade aan uw gezondheid of de genoemde bijwerkingen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Letromina” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *