Anavar 10

61.20

Compare
Artikelnummer: 767 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

ANAVAR 10

Het populaire farmaceutische bedrijf Dragon Pharma biedt de wereld hun steroïde, Anavar. Het belangrijkste actieve ingrediënt is Oxandrolon en werd oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in de geneeskunde. Het werd gebruikt in regeneratieve therapie voor de behandeling van brandwonden en verwondingen. Dankzij de lage toxiciteit en veiligheid vond het later zijn toepassing in de sport. Het positieve effect en de onschadelijkheid voor het lichaam maakten Oxandrolon erg populair bij verschillende soorten atleten.

Voordelen en unieke eigenschappen

Dankzij het actieve ingrediënt wordt Oxandrolon kopen erkend als een van de veiligste steroïden. Het medicijn veroorzaakt geen progestageen en oestrogene activiteit. Het heeft vrijwel direct effect. Om er het maximale uit te halen, moet de sporter al spieren hebben en een minimale vetlaag.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van het medicijn:

• Vormt een mooie gespierde definitie;

• Helpt bij het wegwerken van ongewenst vet;

• Verhoogt kracht en uithoudingsvermogen;

• Stimuleert de aanmaak van groeihormoon;

• Onderdrukt aromatisering.

Het medicijn is niet hepatotoxisch voor de lever en atleten met spijsverteringsstoornissen kunnen het ook gebruiken.

Gebruik

Het wordt aanbevolen om het medicijn in kleine doses te gebruiken. Begin de kuur met een minimale dosering van 10-20 mg en verhoog deze geleidelijk tot 40 mg per dag. De maximaal toegestane dagelijkse hoeveelheid is 80 mg, maar deze moet in drie delen worden verdeeld. De cursusduur is 5-6 weken. Na voltooiing is therapie na de cursus vereist. Het is niet noodzakelijk maar wenselijk om het negatieve effect te minimaliseren.

Vrouwen kunnen de steroïde gebruiken. De dosering zal echter veel kleiner zijn. Het wordt aanbevolen om niet meer dan 10 mg per dag in te nemen.

Bijwerkingen

Anavar is een veilige anabole drug. Er kunnen echter bijwerkingen optreden als de dosering en de duur van de toediening niet correct zijn. Waaronder:

• Duizeligheid;

• Misselijkheid;

• Een daling van het libidoniveau.

Voorafgaand aan een steroïde kuur moet u een sportarts raadplegen om de schadelijke effecten van het medicijn vanwege uw algemene toestand of overgevoeligheid voor de componenten uit te sluiten. Tijdens de cursus moet u ook uw toestand nauwlettend in de gaten houden.

Combinaties met andere bereidingen

Vanwege de lage toxiciteit kan Anavar worden gebruikt in combinatie met verschillende steroïden. Een goed effect bij spieropbouw kan worden bereikt in combinatie met Winstrol of Trenbolone. Om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten, wordt testosteron in de cursus gebruikt als de basissteroïde om eventuele natuurlijke hormoonuitschakelingen te verminderen.

Feedback

Anavar draagt ​​bij aan het verbranden van de vetlaag en helpt bij het creëren van een mooie definitie terwijl het veilig is voor het lichaam. Om die reden kan de steroïde door vrouwen worden gebruikt. Het kan ook worden gecombineerd met andere AAS-medicijnen.

In onze online winkel kunt u in Nederland anabolen en andere farmaceutische producten kopen. Maar als u uit de VS komt, bieden wij u aan om Anavar online te kopen bij onze vertrouwde VS-aanbieder. Indien nodig zullen onze adviseurs het juiste product aanbevelen en u instrueren over de doses en de duur van de medicijninname. Ze kunnen u zelfs adviseren over het beste dieet en trainingsprogramma dat u kunt kiezen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anavar 10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *