Magnum Test-Prop 100

31.50

Compare
Artikelnummer: 12077 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze injecteerbare anabole steroïde is ontwikkeld op basis van testosteronpropionaat. Het wordt vaak gebruikt door bodybuilders om zich voor te bereiden op wedstrijden en gevoelens van angst om het podium op te gaan te overwinnen. Het heeft een korte werkingsduur van maximaal 2 dagen. Tegelijkertijd wordt het goed uit het lichaam verwijderd.

Eigenschappen van het medicijn en de effecten ervan

Atleten gebruiken vaak testosteronpropionaat om hoogwaardige spiermassa op te bouwen en hun kracht en uithoudingsvermogen op te pompen. Het geeft consistente en betrouwbare resultaten zonder watervolume.
Test Prop wordt gekenmerkt door de volgende effecten bij inname:
* Onderhoud van hoogwaardige spiergroei met minimaal vochtgehalte;
* Verhoogde kracht en uithoudingsvermogen;
* Verhoogd libido, motivatie, stemming en eetlust;
* Verhoogde sterkte van botten en gewrichten;
* Snel herstel na trainingen.
De stof begint zeer snel te werken, na de eerste injecties. Het effect is binnen enkele uren voelbaar. Testosteronpropionaat heeft zwakke bijwerkingen die zeer zelden voorkomen. Dankzij deze eigenschap kan het zelfs door beginners worden gebruikt.

Administratie

Voordat u een cyclus van testosteronpropionaat start, moet u een sportspecialist raadplegen om u te helpen bij het kiezen van de dosering. Het algemene innamepatroon is als volgt:
* De maximaal toelaatbare wekelijkse dosering is 350 mg. De inname van het medicijn moet om de dag worden gestart met 50 mg.
* De cursus mag niet langer duren dan 1,5-2 maanden.
* Om het grootste effect te bereiken, moet het medicijn worden gecombineerd met andere AAS, zoals Stanozolol, Methandienone, Trenbolone en anderen. De specifieke combinaties zijn afhankelijk van de gewenste resultaten, het trainingsprogramma en het gebruikte dieet.
* Tijdens de cursus dient u uw gezondheid en hormonale balans in de gaten te houden.
* Na afronding van de cursus dient u postcyclustherapie (PCT) te nemen. Dit helpt de natuurlijke productie van mannelijk hormoon te herstellen.
Het medicijn kan door vrouwen worden gebruikt. Voor hen wordt de dosering verlaagd tot 25-50 mg per week en de duur van de cursus is 6 weken.
In onze catalogus vindt u anti-oestrogenen, PCT-middelen en steroïden voor combinatiecursussen.

Mogelijke bijwerkingen

Propionaat heeft naast andere esters weinig bijwerkingen op het lichaam. Het is niet hepatotoxisch. Het medicijn van Magnum Pharmaceuticals stimuleert, zoals elk product op basis van testosteron, aromatiseringsprocessen. Hierdoor kunnen de volgende bijwerkingen optreden:

gynaecomastie;
alopecia;
Huiduitslag;
Verhoogd zweten;
Hoge agressiviteit;
Ernstige prikkelbaarheid.
Als u de juiste dosering en duur van de kuur volgt, is de kans op bijwerkingen minimaal.

Testosteronpropionaat beoordelingen

De meeste beoordelingen van het medicijn zijn positief. Atleten merken een grote toename in kracht, verhoogde concentratie, zelfvertrouwen en motivatie op om nieuwe doelen te bereiken. Met testosteronpropionaat kunt u een aantrekkelijk en gedefinieerd lichaam creëren, uw kracht en uithoudingsvermogen vergroten. Met zijn hulp kun je je gemakkelijk en snel voorbereiden op komende wedstrijden en je zelfvertrouwen vergroten. Als u uw doelen wilt bereiken, koop dan nu testosteronpropionaat online in onze winkel!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnum Test-Prop 100” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *