Max-Drol

89.30

Compare
Artikelnummer: 526a Categorie: Tag:

Beschrijving

MAX-DROL

Oxymetholone wordt beschouwd als de tweede meest potente getabletteerde steroïde, Halotestin de eerste. Max-Drol is een effectieve steroïde voor het snel vergroten van spiermassa en kracht. Omdat het een top AAS-preparaat is, heeft het enkele toxische effecten. Max-Drol heeft een robuuste anabole activiteit en wordt vaak gebruikt door gewichtheffers in cursussen voor gewichtstoename. De efficiëntie van het medicijn is fantastisch. Er zijn veel verschillende beoordelingen online over dit medicijn. Het is een redelijke prijs en uitstekende resultaten maken dit preparaat tot een van de meest populaire anabole steroïden op de markt van sportfarmacologie.

Oxymetholone werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1960 onder de merknaam Anadrol. Het is ontwikkeld en gepromoot door het internationale bedrijf Syntex Pharmaceuticals. Het was bedoeld voor de behandeling van ernstige bloedarmoede en osteoporose. Het medische gebruik eindigde met de ontdekking van het synthetische niet-steroïde hormoon Erytropoëtine, dat het aantal rode bloedcellen verhoogt, maar zonder negatieve manifestaties. De productie van Anadrol daalde dramatisch. Het Oxymetholone-effect wekte echter veel interesse in de sportgemeenschap en gaf het een tweede leven.

Max-Drol actie en effecten

Het effect van de steroïde komt tot uiting in een snelle en krachtige toename van het gewicht van de atleet wanneer de spieren na verloop van tijd opzwellen. Oxymetholone remt en verlaagt sterk het geslachtshormoon globuline, waardoor het gehalte aan vrij testosteron in het bloed stijgt. Dit effect verhoogt de groei van massa en kracht. Maar het is vermeldenswaard dat 30% van de massa vloeibaar is, wat uiteindelijk aan het einde van de cursus zal zijn verdwenen. Dit medicijn breekt alle records van het fall-back-fenomeen, dus reken er niet op. Tijdens een kuur met Max-Drol kunt u tot 15 kg aan totale massa winnen en zullen uw spieren er opgeblazen en volumineus uitzien.

De kritieke kwaliteit van de steroïde is het vermogen om synoviale vloeistof in de gewrichten te synthetiseren, zodat gewichtheffers hun krachtresultaten kunnen vergroten zonder het risico op letsel of verstuikingen. Volgens talrijke beoordelingen kunnen we vol vertrouwen zeggen dat Oxymetholone pijn en spanning van de gewrichten en ligamenten kan elimineren. Gewrichtsvloeistof werkt als smeermiddel, daarom wordt Max-Drol voor powerlifters en gewichtheffers beschouwd als de beste keuze bij het ontwikkelen van kracht.

Gebruik en dosering

Doses zijn meestal afhankelijk van het gewicht van de atleet. De maximale dosering kan worden verhoogd tot 150 mg per dag. Deze dosering is geschikt voor atleten die meer dan 100 kg wegen. Voor lichtere atleten zouden 1-2 tabletten (50 tot 100 mg) per dag voldoende moeten zijn; het verhogen van de dosis geeft geen betere resultaten en verhoogt het risico op ongewenste bijwerkingen. Om maximale resultaten te bereiken, kan de cursus vier tot zes weken duren. Het overtreden van de aanbevelingen kan gezondheidsrisico’s opleveren. Max-Drol mag worden ingenomen door personen ouder dan 21 jaar.

Max-Drol kan alleen of met andere anabole steroïden worden ingenomen. Oxymetholone kan met succes worden gecombineerd met Nandrolon Decanoate, Testosteron en Primobolan in een gewichts- en krachtcursus. Anti-oestrogenen zoals Clomid of Nolvadex moeten tijdens en na de kuur worden ingenomen om bijwerkingen te elimineren. Het nemen van HCG tijdens de kuur maakt het ook mogelijk om een ​​aanzienlijk deel van de opgedane massa vast te houden.

Bijwerkingen

U moet de kans op bijwerkingen van Max-Drol niet onderschatten. Het kan de leverenzymwaarden verhogen en is zeer giftig. Het wordt dus aanbevolen om tijdens en na de kuur hepatoprotectieve geneesmiddelen te nemen om de toxiciteit te verminderen en het leverherstel te versnellen. Zelfs optimale doseringen kunnen acne, een vette huid, agressie en overmatige haargroei veroorzaken.

Let op: Als alle aanbevelingen worden opgevolgd en niet overschreden, mogen er geen bijwerkingen optreden tijdens uw cyclus.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Max-Drol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *