Trenarapid

128.00

Compare
Artikelnummer: 596 Categorie:

Beschrijving

TRENARAPID

TrenaRapid (trenbolonacetaat) is een anabole steroïde die helpt de spiermassa te vergroten en de definitie te verbeteren. Dit medicijn helpt atleten om de spieren maximaal te pompen en snel energie en tonus van het lichaam te herstellen.

Kenmerken van het medicijn

De basis is trenbolonacetaat, een sterker androgeen dan nandrolon en zelfs testosteron. Elke flacon bevat een injecteerbare oplossing op oliebasis.

De Acetaatester heeft een korte duur en stelt de gebruiker in staat om:

Verhoog de spiergroei snel
Verhoog het niveau van kracht en uithoudingsvermogen
Lagere cortisolspiegels
Verhoog de afscheiding van groeihormoon en IGF-1-factoren
Verminder lichaamsvet en voorkom dat het wordt opgeslagen
Bij elke dosering is er geen risico op oestrogene bijwerkingen vanwege de geweldige niet-aromatiserende eigenschappen van de medicijnen, maar de progesteronspiegels moeten goed in de gaten worden gehouden, omdat dit nog steeds problemen kan veroorzaken.

Methoden voor het innemen van het medicijn

Injecties moeten om de dag worden gedaan. De maximale dosis die om de andere dag wordt toegediend, is 50-100 mg. De duur van de cursus is 5-8 weken. Voor langere kuren moet gonadotropine worden gebruikt. Na het einde van de cursus is het belangrijk om Post Cycle Therapy uit te voeren met medicijnen zoals Clomid of Tamoxifen.

Combinaties met andere medicijnen

Ervaren atleten beweren dat het gebruik van Oxandrolon de werking van trenbolonacetaat verbetert. Maar zelfs in solocycli is het anabole middel behoorlijk effectief, dus het is niet nodig om het binnen een cyclus met iets anders dan een testosteronbasis te combineren.
Mogelijke bijwerkingen

Een overdosis van het medicijn kan veroorzaken:

Acne en vette huid
Slapeloosheid en nachtelijk zweten
Verhoogde agressie
Een verhoging van de bloeddruk

Beoordelingen

Om indrukwekkende resultaten te bereiken, hoeven atleten hun dosering niet te verhogen en hun gezondheid in gevaar te brengen. Trenbolonacetaat is een van de beste medicijnen waarmee u snel vooruitgang kunt boeken en veel positieve effecten kunt bereiken.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trenarapid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *