Tren-Ace-Max amp

84.00

Compare
Artikelnummer: 537 Categorie: Tag:

Beschrijving

TREN-ACE-MAX

Tren-Ace-Max is een product van Maxtreme Pharma van een moderne anabole androgene steroïde, trenbolonacetaat. Het wordt gebruikt om krachtindicatoren te verbeteren en om spieren op te bouwen.

Eigenschappen en effecten

De werkzame stof waarop de werking van het medicijn is gebaseerd, is trenbolon in de vorm van acetaat. Het werd ontwikkeld voor gebruik in de veterinaire praktijk, maar het vermogen om de resultaten in de sport te verbeteren werd al snel ontdekt. Tegenwoordig is deze stof een van de krachtigste anabole steroïden in de sportfarmacologie. Het wordt meestal gebruikt om spiermassa van hoge kwaliteit te krijgen. Door androgene en anabole doping kan het ook de sterkte-indicatoren verbeteren. Acetaat is de snelste ester, wat betekent dat het een korte halfwaardetijd heeft.

Het wordt gekenmerkt door de hoogste anabole activiteit, 500 procent, de androgene activiteit is 400 procent, wat vaak de ontwikkeling van bijwerkingen veroorzaakt. De werkzame stof is niet gearomatiseerd.

Het begint 20-30 minuten na toediening te werken. De duur van de actie is 2-3 dagen. Om een ​​gelijkmatige achtergrond van blootstelling te behouden, moet het medicijn dagelijks worden toegediend.

Effecten van de toepassing:

* Spiermassa opbouwen (met toevoeging van Turinabol)
* Toename van seksueel verlangen tijdens de cursus
* Verbetering van sterkte-indicatoren
* Toename van insuline-achtige factor
* Vetverbranding door het geproduceerde groeihormoon
* Het niveau van cortisol verlagen

Hoe trenbolonacetaat in te nemen?

Trenbolonacetaat door Maxtreme Pharma wordt niet aanbevolen voor beginnende atleten als de 1e cursus van AAS. Het onderdrukt de afscheiding van natuurlijk testosteron, dus gelijktijdig gebruik van gonadotropine op de cursus is vereist. De duur van de toepassing van Tren Ace is 5-6 weken. De dagelijkse dosering is van 50 tot 100 mg. Na het einde van de kuur is het noodzakelijk om Tamoxifen in de eerste week na de kuur te starten met 60 mg, in de tweede met 40 mg en in de derde en vierde week met 20 mg. Het wordt niet aanbevolen voor vrouwen, omdat dit vaak leidt tot virilisatie, b.v. verruwing van de stem, het verschijnen van acne en de groei van lichaamshaar.

Combineren

Trenbolonacetaat kan ook worden gebruikt in combinatie met andere steroïden. Om “droge” spieren op te bouwen, wordt het gecombineerd met testosteronpropionaat (100 mg om de dag). Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de zeer goede combinatie met Oxandrolon.

Bijwerkingen:

* Afname van seksueel verlangen na annulering
* Testiculaire atrofie
* Puistjes en acne

Beoordelingen

Zoals de beoordelingen van atleten laten zien, wordt trenbolonacetaat gebruikt ter voorbereiding op wedstrijden en vlak ervoor om de fysieke fitheid te verbeteren. Het medicijn helpt om geleidelijk een hoogwaardige definitie te creëren. Het moet ook met de nodige voorzichtigheid worden ingenomen, zonder de dosering te overschrijden.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tren-Ace-Max amp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *