Primobolan 200

210.30

Compare
Artikelnummer: 754 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

PRIMOBOLAN 200

Primobolan is de conventionele naam voor het medicijn Methenolone. Het is een zeer bekend en populair product onder sporters die het meest gevoelig zijn voor de negatieve effecten van anabole steroïden. Primobolan onderscheidt zich door zijn veiligheid. De verhouding tussen androgene en anabole activiteit is zo verschillend dat zelfs vrouwen het vol vertrouwen kunnen gebruiken zonder angst voor virilisatie en andere negatieve veranderingen.

Dragon Pharma produceert sinds 2009 anabole steroïden en heeft in zo’n korte tijd een leidende positie veroverd op de internationale markt van farmacologie. Gebruikers zullen zeker geïnteresseerd zijn in de prijs van Primobolan; het is laag en betaalbaar voor iedereen. De injecteerbare vorm van de steroïde bevat twee componenten, de werkzame stof Methenolone en de lange ester Enanthate, waardoor de steroïde tot 10 dagen in de actieve fase kan blijven. Dit betekent dat om de Primobolan-spiegels hoog te houden, u het slechts om de 7-10 dagen hoeft te injecteren.

Effect en eigenschappen

Primobolan van Dragon Pharma is de veiligste injecteerbare steroïde voor gewichts- en krachttoename. De regel “hoe veiliger de steroïde, hoe minder nuttig het is” werkt hier niet. Methenolon is uniek. Sporters kunnen er veel baat bij hebben zonder het risico op bijwerkingen. Het kan nuttig zijn bij het verkrijgen van massa, drogen, het ontwikkelen van definitie en uitgesproken spieren. De voorbereiding kan gemakkelijk helpen om een ​​behoorlijke hoeveelheid spiermassa te krijgen, zelfs wanneer de atleet het strengste caloriearme dieet volgt. Het bindt stevig aan anabole receptoren, waardoor anabole processen tien keer worden versneld, wat resulteert in mooie en omvangrijke spieren in korte tijd zonder een opgeblazen buik, vochtretentie, gynaecomastie, agressie en onderdrukking van endogene testosteronsynthese. Beginners zouden moeten overwegen om Primobolan bij Dragon Pharma te kopen. Praktisch gesproken is het de meest krachtige mass gainer.

Primobolan heeft effecten en acties die vergelijkbaar zijn met dihydrotestosteron, het hormoon waaruit het is gesynthetiseerd. Een van die acties is het onvermogen om zich te binden aan het aromatase-enzym, waardoor de atleet wordt beschermd tegen de omzetting van androgenen in oestrogeen, zelfs bij toediening van hoge doses. Het is niet verrassend dat het medicijn wordt gebruikt als medicijn om borsttumoren te helpen verminderen.

Een Primobolan-kuur van meerdere weken zorgt voor een langzame maar gestage groei van maximaal 9 kg hoogwaardige en goed gedefinieerde spiermassa. Het terugvaleffect is onbeduidend en tijdens de kuur is het vetverbrandingsproces actief. Krachtkenmerken nemen elke week toe. Een uitgebalanceerd dieet en regelmatige trainingen zijn echter van het grootste belang. Om ervoor te zorgen dat u alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt, moet u de hele dag door eiwitten en BCAA’s innemen.

Dosering en gebruik

Alvorens Methenolone Enanthate in te nemen, moet de atleet bepalen welke doelen en verwachtingen moeten worden bereikt. Minimale doses resulteren alleen in een verbeterde kwaliteit van de spieren en fysieke prestaties, waardoor een uitdrogend effect ontstaat. Hoge doses stimuleren de groei van spiermassa. Beginners mogen een hoeveelheid van 300 mg/week niet overschrijden. Intermediaire en ervaren gebruikers kunnen tot 500 mg/week injecteren, sommige gaan tot 800 mg. Het verbeteren van de resultaten is niet het doel van het verhogen van de dosis. Het draait allemaal om de ervaring van het gebruik van anabole steroïden: een kleinere dosis kan de atleet misschien niet “pakken”. De wekelijkse dosis kan in één keer worden toegediend of in meerdere porties worden verdeeld, bijvoorbeeld 100-200 mg om de dag.

Gecombineerde cursussen kunnen heel de moeite waard zijn. Bij het samenstellen van een kuur van meerdere voorbereidingen kan de sporter veel sneller een beter resultaat behalen.

Neem het medicijn 8-10 weken voordat de effecten optreden.

Gebruik een combinatie van Primobolan met Winstrol en Masteron om een ​​goede definitie te creëren.

Gebruik Methenolone met hoge androgene steroïden zoals Oxymetholone, Dianabol en Parabolan om spiermassa op te bouwen en kracht te vergroten. U zult ongetwijfeld tevreden zijn met het resultaat.

Bijwerkingen

Verhoogde doses kunnen soms leiden tot vettigheid van de huid, huiduitslag (acne) en overmatig lichaamshaar. Volgens talrijke rapporten van atleten die het hebben meegemaakt, verdwijnen de negatieve reacties zodra u stopt met het gebruik van het medicijn. Maar als de aanbevolen doseringen worden gevolgd, mogen er geen bijwerkingen optreden.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Primobolan 200” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.