Cypionat 250

56.30

Compare
Artikelnummer: 714 Categorie: Tag:

Beschrijving

Testosteron Cypionate van Dragon Pharma is een van de meest populaire injecteerbare steroïden die in de sport worden gebruikt om de fysieke fitheid te verbeteren. Het belangrijkste actieve ingrediënt van het medicijn is qua activiteit en functionaliteit vergelijkbaar met testosteron, een hormoon dat onafhankelijk door het menselijk lichaam wordt geproduceerd. Het enige verschil is het langdurige effect. In deze synthetische analoog begint het, nadat het in het bloed is binnengekomen, af te breken en de activiteit gedurende 2 weken vast te houden.

Steroïde effecten

Met een correct samengestelde cyclus van Testosteron Cypionate kunt u de volgende resultaten behalen: • Stimulatie van eiwitproductieprocessen;
• Versnelde groei van spiervezels;
• Toename van fysieke fitheid en activiteitsindicatoren;
• Verhoogde seksuele activiteit;
• Vermindering van pijnlijke gevoelens in banden en gewrichten;
• Versnelling van regeneratieprocessen;
• Stimulatie van de productieprocessen van erytrocyten;
• Verbetering van het welzijn.

Aanbevelingen voor gebruik

Beginnende atleten en amateurs kunnen beginnen met het nemen van Testosteron Cypionate in een wekelijkse dosering van niet meer dan 250-500 mg. Atleten met ervaring in het nemen van sportfarmacologie kunnen de steroïde nemen met een dosering tot 1000 mg. De duur van de cyclus mag niet langer zijn dan 8-10 weken.

Combinatie

Om het maximale resultaat te krijgen van het nemen van het zonder bijwerkingen, wordt aanbevolen om de steroïde te gebruiken in combinatie met andere steroïden. In krachttrainingscursussen geven veel atleten bijvoorbeeld de voorkeur aan de combinatie van deze steroïde met Nandrolon.
In sommige gevallen wordt het samen met Cypionate aanbevolen om aromataseremmers te nemen.

Bijwerkingen

Door de steroïde in te nemen in overeenstemming met de aanbevelingen van een specialist, slagen velen erin de kuur zonder bijwerkingen te voltooien. Testosteron Cypionate wordt echter gekenmerkt door een voldoende hoge androgene activiteit, die gynaecomastie kan veroorzaken. Deze bijwerking manifesteert zich in de vorm van zwelling of pijn in het tepelgebied. Om dergelijke bijwerkingen te voorkomen of te minimaliseren, raden experts aan een anti-oestrogeen zoals Clomid te nemen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cypionat 250” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *