Maxi-Fen-20

50.10

Compare
Artikelnummer: 521 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beschrijving

Dit medicijn is van de fabrikant Maxtreme Pharma en bevat de werkzame stof Tamoxifen Citraat, beter bekend als Nolvadex. Het wordt gebruikt na een cyclus van steroïden om als aromataseremmer te werken om de hoeveelheid bijwerkingen van anabole steroïden te verminderen.

Effecten

Het belangrijkste actieve ingrediënt, Tamoxifen, werkt als een oestrogeenreceptorblokker die aromatasesymptomen verlicht. Zo voorkomt het medicijn het verschijnen van aromatiseringsprocessen. De pillen kunnen de negatieve effecten tot niets terugbrengen.

Afhankelijk van de individuele parameters kan het medicijn een ander effect hebben. Een van de belangrijkste effecten die tijdens toediening worden waargenomen, zijn de volgende:

Daling van het oestrogeengehalte.
Verbetering van de sterkte van botten en gewrichten. Positieve effecten op de immuniteit.
Vetverbrandend effect. Het wegwerken van de onderhuidse vetlaag.

Wijze van toediening

Tamoxifen wordt gebruikt in individuele doseringen. Ze worden bepaald door de fysiologische toestand van de gebruiker en de door hem gestelde trainingsdoelen. Om een ​​verhoging van het oestrogeengehalte te voorkomen, wordt een standaarddosering van 10 mg per dag gebruikt. Om de toch al hoge oestrogeenspiegels te verlagen, wordt een dosering van 15-20 mg per dag voorgeschreven.

Het wordt aanbevolen om de pillen overdag in te nemen bij de maaltijd. Je kunt ze niet kauwen of drinken met alcohol. De duur van de gebruikskuur kan tot 3 weken zijn.

Mogelijke bijwerkingen

Voordat u begint met het gebruik van Tamoxifen, dient u een sportspecialist te raadplegen. Tijdens de cursus is het noodzakelijk om de dosering en de duur van het drugsgebruik strikt in acht te nemen. In geval van overtreding van instructies of intolerantie voor componenten, kunnen de volgende bijwerkingen worden waargenomen:

Rugpijn;
Ophoping van overtollig vocht in het lichaam;
Verhoogde agressie;
slapeloosheid;
Hoofdpijn;
Onnodige angst.
Als een van deze effecten optreedt, of als u ongemak en zwakte ervaart, moet u onmiddellijk een arts raadplegen.

Tamoxifen beoordelingen

Sporters merken de positieve eigenschappen van het medicijn en de minimale kans op negatieve effecten op. Het is geïndiceerd voor mensen met een natuurlijke toename van oestrogeen, evenals voor atleten die zware anabole steroïden gebruiken.

Het is erg belangrijk om je strikt aan je trainingsprogramma en dieet te houden. Alleen in dit geval zullen de medicijnen het juiste effect hebben. Door dit middel toe te voegen aan uw kuur met steroïden, worden uw trainingen productiever.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maxi-Fen-20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *