Testobolin (flacon)

59.10

Compare
Artikelnummer: 576 Categorie: Tag:

Beschrijving

TESTOBOLIN (flacon)

Deze steroïde heeft een sterke anabole en androgene werking. Alpha Pharma Testosteron Enanthate stelt u in staat om spiermassa te krijgen en de kracht- en uithoudingsvermogenparameters te verhogen. Het effect treedt zelfs op tijdens de eerste weken van gebruik.

Wat is het effect van het medicijn?

Testosteron ENANTAAT heeft een langdurige werking. Het komt geleidelijk in de bloedbaan terecht. Hierdoor houdt het effect van dit medicijn ongeveer een week aan en blijft het anabole effect 2 weken na stopzetting van het medicijn. Tijdens de cursus worden de volgende positieve effecten waargenomen:
* Aanzienlijke toename van spiermassa
* Verhoogde parameters van kracht en uithoudingsvermogen
* Verhoogde sterkte van botten en gewrichten
* Toename van het aantal rode bloedcellen
* Verhoogde seksuele activiteit
* Verhoogde toon
Er zijn geen grote verschillen tussen de esters. Enanthate houdt echter, in tegenstelling tot propionaat, vocht langer in het lichaam vast.

Methoden om het medicijn te gebruiken

Het belangrijkste effect van de stof begint 3-4 dagen vanaf het moment van injectie. Om de testosteronniveaus hoog te houden, zijn 1-2 shots per week vereist.
De optimale wekelijkse dosering is 250-750 mg. De duur van de cursus kan maximaal 2,5 maand zijn. 2-3 weken na het voltooien van de cursus moet u PCT ondergaan. Dit is nodig om de hormonale balans en de natuurlijke aanmaak van testosteron te herstellen. Voor therapie na de cyclus wordt Tamoxifen of Clomid gebruikt. Om het oestrogene effect te minimaliseren, worden aromataseremmers in de kuur geïntroduceerd, zoals Anastrozol of Proviron.

Combinatie met andere AAS

Testosteron Enanthate is zeer geschikt voor beginners als hun eerste solo-steroïde cursuservaring. Het medicijn vertoont een grote effectiviteit bij het opbouwen van spiermassa. Met gecombineerde cursussen wordt het resultaat verbeterd en het werkt goed met Turinabol bij 40 mg per dag. In combinatie met Primobolan kun je droge, hoogwaardige massa krijgen.

Mogelijke bijwerkingen

Het medicijn heeft een groot androgene en oestrogene werking. Hierdoor kunnen de volgende effecten optreden:
* Verhoogde druk
* Manifestatie van gynaecomastie
* Verhoogde vetlaag onder de huid
* Overmatige agressiviteit
* Acne vorming
* De verhoogde vettigheid van de huid
* Haaruitval

Beoordelingen van testosteron ENANTAAT

Onder de belangrijkste positieve eigenschappen van de anabole steroïde noemen atleten verhoogde motivatie, energie en kracht. Tijdens de cursus kunt u veel spiermassa opbouwen. Dit zorgt voor een snel spierherstel na de training, wat zorgt voor intensievere trainingsprogramma’s.
Testosteron Enanthate koopt u bij ons tegen een aantrekkelijke prijs. Onze online steroïde winkel biedt alleen kwaliteitsproducten. Indien nodig helpen we u bij het kiezen van de meest effectieve cursus voor uw trainingen!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testobolin (flacon)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *