Enanthat 250

57.00

Compare
Artikelnummer: 703 Categorie: Tag:

Beschrijving

ENANTHAT 250

Enanthat 250 is de handelsnaam van het medicijn Testosteron Enanthate van het farmaceutische bedrijf Dragon Pharma. Legendarisch testosteron ENANTAAT is de meest algemeen erkende anabole steroïde in de industrie voor enorme spiergroei en sterke punten van bodybuilders! Ongeacht wat je hebt gehoord en weet over andere medicijnen voor gewichtstoename, zoals Dianabol, Anadrol, enz., als we het hebben over spiergroei en kracht, testosteron was en is tot op de dag van vandaag het nummer 1 medicijn.

Effect en actie

Testosteron Enanthate is een langwerkend medicijn, dankzij de toegevoegde ester van Enanthate! Met behulp van dit medicijn nemen atleten in zo’n korte tijd een aanzienlijke toename in spiermassa en een toename in kracht en kracht waar. Enanthate wordt gewaardeerd in verschillende sporten, zowel in powerlifting als in vechtsporten, en heeft dankbaar goede recensies gekregen bij de voorbereiding van atleten in sporten waarin uithoudingsvermogen en agressie wenselijk en gevraagd zijn. Het effect van het medicijn in het lichaam wordt tot twee of drie weken bereikt!

Atleten die Testosteron Enanthate gebruikten, registreerden een gewichtstoename van maximaal 10 kg bij het maximale cijfer, en een toename van 15-20 kg in krachtindicatoren, tijdens middelzware training met een kuur van anderhalve maand, wat het medicijn een uitstekende keuze voor het bereiken van een van uw doelen. De massa komt er volumineus en vol uit, wat gepaard gaat met waterretentie in de spieren.

De positieve eigenschappen die testosteron bezit zijn talrijk, als u niet te veel doseert, krijgt u een onvergetelijke sensatie, zonder uw gezondheid te schaden. Bovendien zijn bijwerkingen met de juiste voeding en een redelijke cyclus uitgesloten.

Enkele van de belangrijkste effecten van het nemen van testosteron ENANTAAT zijn:

*  Ondersteunt botgroei
*  Cholesterol verlagen
*  Verhoogde eiwitsynthese
*  Bij mannen bevordert het de vorming van secundaire geslachtskenmerken
*  Regeling van de productie van sperma
*  Verhoogt het seksuele verlangen
*  Stimuleert agressief gedrag
*  Vermindert de gevoeligheid voor pijn
*  Stimuleert de werking van de talgklieren in de huid
*  Stimuleert de afgifte van feromonen
*  Controleert ruimtelijk denken. Het is bewezen dat vrouwen met een laag testosterongehalte moeite hebben met het parkeren van hun auto.

Hoe wordt testosteron ENANTAAT ingenomen?

De aanbevolen dosering is 250-750 mg testosteron ENANTAAT per week, maar sommigen kunnen de dosering verhogen tot 1000 mg. Doses van meer dan 500 mg kunnen echter het beste worden verdeeld in afzonderlijke doses van 250 mg. Het wordt aanbevolen om Clomid en/of Gonadotropine in te nemen na elke kuur met Testosteron Enanthate om het risico op bijwerkingen te verminderen.
We raden aan om 1-3 keer per week injecties te doen, omdat de halfwaardetijd van het medicijn 5-10 dagen is, daarom moet u, om zijn werk te behouden, meerdere keren injecties doen. Een solo-cyclus zou 8-10 weken moeten duren.
Testosteron is de vader van alle anabole steroïden, dus het werkt met succes in een solocyclus en ook in combinatie met alle anabole steroïden.

Mogelijke bijwerkingen van testosteron ENANTAAT

Bij ernstige overschrijdingen zijn de volgende bijwerkingen mogelijk: vochtophoping in het lichaam, oedeem, haaruitval, acne, gynaecomastie, depressie, verhoogde agressie, nervositeit, prostaatproblemen, pijnlijke erectie van de penis (priapisme), verminderde sperma aantal, verhoogd hemoglobine in het bloed, voortijdige seksuele ontwikkeling, bij gebruik door personen jonger dan 21 jaar.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Enanthat 250” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *