Alphabol

24.50

Compare
Artikelnummer: 551 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

ALFABOL

Alphabol bevat Methandienone als het belangrijkste actieve ingrediënt. De fabrikant van deze steroïde is het Indiase bedrijf Alpha Pharma. De belangrijkste eigenschappen van de anabole zijn het vermogen om kracht te vergroten en het verkrijgen van spiermassa. De voordeligste Alphabol koop je in onze winkel met bezorging in Nederland.

Eigenschappen en effecten van Alphabol

Dianabol (Alphabol) is een sterke anabool en heeft een matige androgene activiteit. In moleculaire structuur is het een derivaat van het mannelijke hormoon. Net als testosteron kan Alphabol worden omgezet in vrouwelijke hormonen. Zo zul je na het voltooien van de cursus een vrij sterke pullback tegenkomen (waterverlies uit de spieren). Dit nadeel van de anabole steroïden kan echter worden geminimaliseerd met andere stoffen en kan ook een voordeel zijn voor diegenen die hun spieromvang en -volume willen vergroten.

De positieve effecten van de steroïde:

• Er wordt vrij veel spiermassa van gemiddelde kwaliteit gerekruteerd;

• Het metabolisme van eiwitverbindingen wordt versneld;

• Het heeft milde vetverbrandende eigenschappen, vanwege het verhoogde uithoudingsvermogen;

• De eetlust neemt toe tijdens de cyclus;

• Vermogensparameters worden aanzienlijk verhoogd;

• De conditie van de botstructuren van het lichaam verbetert.

Beginnende bouwers besluiten vaak Alphabol te bestellen voor hun eerste anabole cursus. Ervaren atleten gebruiken op hun beurt Dianabol om de anabole processen snel te verspreiden. Hoewel de steroïde in kwestie tegenwoordig vatbaar is voor aromatisering, kan deze als relatief veilig worden beschouwd.

Het gebruik van Proviron zal helpen om de oestrogene activiteit te elimineren en daardoor de risico’s op bijwerkingen te minimaliseren. We zullen de regels voor het gebruik van Dianabol hieronder echter in meer detail bespreken. In de tussentijd willen we uw aandacht vestigen op het feit dat de prijs van Alphabol minimaal is. Tegenwoordig is het de meest betaalbare steroïde op de sportfarmaceutische markt vanwege de resultaten die het zijn gebruikers kan bieden.

Hoe neemt u Alphabol in?

De regels voor het gebruik van anabole steroïden zijn niet erg ingewikkeld. U moet deze anabole steroïde elke dag innemen in een dosering van 30 tot 60 milligram. In een dergelijke hoeveelheid kan Dianabol geen ernstige bijwerkingen veroorzaken, maar het blijkt behoorlijk effectief te zijn. De duur van de cursus met deelname van deze anabole is 4-6 weken.

We raden af ​​deze duur te verlengen, omdat de effectiviteit van de kuur niet zal toenemen door deze langere gebruiksduur. Sommige atleten, die geen goede resultaten meer behaalden met solo-cursussen, beginnen de dosis van de steroïde te verhogen. Dit is een slechte beslissing, omdat de risico’s op het ontwikkelen van bijwerkingen aanzienlijk toenemen. Als de effectiviteit van de Alphabol solo-kuren niet langer voldoende voor u is, schakel dan over op het gecombineerde gebruik van het medicijn met andere steroïden om uw resultaten te verbeteren.

We raden u aan om u bij het opstellen van uw individueel gebaseerde cursus te concentreren op injecteerbare AAS. Het feit is dat het gelijktijdig gebruik van twee of meer steroïden in orale vorm de lever kan overbelasten. Omdat Methandienone in de sport wordt gebruikt om massa te krijgen en kracht te vergroten, is het de moeite waard om het te combineren met de bijbehorende injecteerbare steroïden.

De cursus van bijvoorbeeld: Alphabol en Testosteron Enanthate kan een goede keuze zijn voor atleten met een gemiddeld of iets lager ervaringsniveau. Neem elke dag 40 mg Dianabol. Het testosteron ENANTAAT wordt tweemaal per week toegediend met 250-500 mg per week. Ook moet anastrozol of zijn analoog in de cursus worden opgenomen. Als gevolg hiervan vertraagt ​​u de aromatiseringssnelheid en voorkomt u gezondheidsproblemen. Nadat het medicijn is gestopt, is het belangrijk om PCT uit te voeren. De duur van deze herstelkuur is 3-4 weken en Clomid op 50 mg of Tamoxifen in doseringen van 20 mg per dag moet worden gebruikt.

Wat atleten zeggen over Alphabol

Dit product van Alpha Pharma werd goed ontvangen door sporters. Op internet kunt u gemakkelijk beoordelingen van Alphabol vinden, die meestal positief zijn. Dit is een hoogwaardige AAS waarmee je zonder noemenswaardige gezondheidsrisico’s in gewicht, volume en spiermassa kunt komen. Onze online steroïde winkel biedt u deze anabole steroïde aan in de originele verpakking met een vervaldatum en een unieke validatiecode die kan worden geverifieerd op de website van de belangrijkste fabrikanten. Dit zorgt voor alleen vertrouwen voor onze klanten bij het bestellen van deze geweldige stof.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alphabol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *