Provironum

12.98

Compare
Artikelnummer: 637 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

PROVIRONUM

In structuur is Proviron een androgeen dat actief wordt gebruikt in bodybuilding en fitness voor verschillende doeleinden. Op dit moment is het een van de meest gekochte androgeen-georiënteerde medicijnen en kan het voor vele doeleinden worden gebruikt, waardoor de mannelijke gebruiker veel positieve effecten heeft bij het gebruik ervan.

Eigenschappen van Proviron:

Heeft een anti-oestrogene werking;
Kan de productiviteit van veel steroïde cursussen verbeteren;
Minimaliseert mogelijke bijwerkingen geassocieerd met oestrogenen en aromatisering;
Verhoogt het libido en intensiveert erectiele functies;
Speciale verpakking en een code die het risico op vervalsing uitsluit;
Heeft een acceptabele prijs-kwaliteitverhouding;
Gebruikt door zowel professionals als beginners.

Wat is Proviron?

Het werkzame bestanddeel van dit type Proviron is Mesterolone (1-gemethyleerde DHT). Als we niet te veel ingaan op de theoretische kant, kunnen we zeggen dat dit een afgeleide is van het prohormoon, namelijk dihydrotestosteron.

In tegenstelling tot klassiek testosteron veroorzaakt deze analoog vooral androgene effecten, terwijl het mannelijke hormoon meer anabole eigenschappen vertoont. Het belangrijkste verschil van dihydrotestosteron in deze context is het onvermogen om in vrouwelijke hormonen om te zetten. Bovendien kunnen de moleculen zich binden aan aromatase en de werking ervan remmen, waardoor het percentage aromatisering van mannelijke hormonen in vrouwelijke hormonen afneemt, en tegelijkertijd is er een afname van mogelijke bijwerkingen, zoals gyno, sterke waterretentie, een daling van het libido en meer.

Proviron in bodybuilding wordt gebruikt voor verschillende doeleinden en op alle niveaus, van professionals tot beginners. Proviron kan de anabole processen verbeteren door de activering van receptoren en de bijbehorende instroom van vrij testosteron, dat wordt gebruikt om een ​​positieve stikstofbalans of eiwitsynthese te behouden. Helaas komt dit effect van Proviron alleen tot uiting bij mensen met bewust lage indicatoren voor de productie van hun eigen testosteron en zijn vrije vorm.

Correct gebruik van Proviron zal helpen om de spieren stijfheid te geven vanwege de androgene aard. Als de cursus is ontworpen om te drogen en je hebt het overtollige water met succes afgevoerd, dan zal Proviron een belangrijk eindeffect geven: scheiding, stijfheid en diepte van spieren. Daarom wordt het door veel professionals gebruikt, en zelfs op de PCT (Post Cycle Therapy).

Proviron-doseringen

De algemene doseringen van Proviron zijn afhankelijk van de gewenste doelen. In de meeste gevallen is het standaardschema echter geschikt voor sporters: 50 mg elke dag of om de dag. In sommige individuele gevallen stijgt het tot 75 en zelfs 100 mg per dag, maar dit geldt al in grotere mate voor professionele bodybuilders die op het podium optreden of voor zeer ervaren gebruikers.

De aangegeven dosering niet overschrijden. Elk androgeen heeft alleen een positief effect als het correct wordt gedoseerd. Overmatige doseringen kunnen uw gezondheid schaden en ongewenste bijwerkingen veroorzaken.

Wanneer en hoe moet Proviron worden ingenomen?

Proviron is geweldig voor alle cursussen op basis van nandrolon, trenbolon, oxymetholone, testosteron-esters en soms zelfs Dianabol. Over het algemeen kunnen geneesmiddelen met een hoge mate van aromatisering of progestogene activiteit (houdt water vast en wordt omgezet in het vrouwelijke hormoon oestrogeen) aangevuld met een kuur met Proviron. Hoewel Proviron geen anti-progestageen medicijn is, bevordert het deze activiteit niet, dus het kan nog steeds zeer gunstig zijn om dit naast Nandrolon en

Trenbolon te gebruiken.

Het effect van het gebruik van Proviron zal in dit geval buitengewoon positief zijn. Voorwaardelijk kan het een assistent op de cursus worden genoemd. Dankzij zijn androgene activiteit zal het de niveaus van vrouwelijke hormonen op één lijn brengen en zal het aromatiseringsproces niet tot een hoog niveau stijgen en tegelijkertijd zal Proviron het mogelijke verschijnen van gyno, overmatige ophoping van water, een trage erectie onderdrukken en veel meer. Dit wordt gebruikt als een licht anti-oestrogeen voor de kuur.

Gynaecomastie en Proviron

De meest verschrikkelijke bijwerking van een kuur met steroïden kan worden beschouwd als gynaecomastie, dat wil zeggen de ontwikkeling van de borstklieren, ook wel borstweefsel genoemd. Als je dit probleem niet wilt tegenkomen, is het aan te raden om voor aanvang van de cursus 1-2 dozen Proviron in huis te hebben. Als de tepels of het gebied ernaast opzwellen en een kenmerkende jeuk verschijnt, begin dan onmiddellijk met het innemen van Proviron, maar in redelijke doseringen (50-75 mg) om de 3-7 dagen, zult u in staat zijn om het beginstadium van gynaecomastie, dat is een zeer waardevolle kwaliteit die Proviron bezit.

PCT (Post Cycle Therapy) en Proviron

Het effect van Proviron zal nul en zelfs negatief zijn in het geval dat u het medicijn tijdens de therapie na de cursus gebruikt. Zoals u weet, is het belangrijkste doel van PCT om de productie van het eigen testosteron van de gebruiker te herstellen. Je kunt hiervoor natuurlijk geen androgenen gebruiken, waaronder Proviron, anders duw je gewoon je eigen niveau van het mannelijke hormoon naar beneden en zal de PCT zijn werk niet helemaal doen. Proviron wordt voornamelijk gebruikt voor het herstel van de zaadcellen, hierdoor kunnen mensen die al lang anabolen gebruiken een grotere kans maken om een ​​kind te verwekken.

Bijwerkingen van Proviron

Een ernstige “bijwerking” is een sterke erectie. Als je een compote van testosteron-esters en Proviron gebruikt, wees dan voorbereid op het feit dat elk meisje aantrekkelijker zal worden. Libidospiegels bij het gebruik van Proviron springen naar de grenswaarden, vooral tegen de achtergrond van injecteerbare testosteron-ether, of het nu Enanthate of Propionate is.

Vanwege dit feit nemen veel atleten Proviron niet op in hun gecombineerde cursussen. Daarom kopen atleten Proviron alleen als noodanti-oestrogeen (gynoonderdrukker) voor de kuur of om het aantal zaadcellen te verhogen. Onthoud: Proviron is geen Clomid en kan het niet vervangen. Dit zijn totaal verschillende medicijnen. Proviron komt echter voor veel gebruikers als beste uit de bus vanwege de vele geweldige voordelen!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Provironum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.