Soma-Max

336.70

Compare
Artikelnummer: 545b Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beschrijving

Tegenwoordig is de werkzame stof van Soma-Max-10, Somatropin, een van de bekendste groeihormonen. De actieve componenten van dit medicijn stimuleren de processen van intensieve groei van weefsels en organen. Dat is de reden waarom het medicijn niet alleen in de sport bijzonder populair is geworden, maar ook in de traditionele geneeskunde. In onze online winkel koopt u eenvoudig Somatropin van Maxtreme Pharma tegen een aantrekkelijke prijs.

Functies en effecten

Human Growth Hormone (HGH) of Somatropin wordt erkend als een van de beste in termen van prijs-kwaliteitverhouding. De mate van zuivering van de stof was 97,33% tegen de budgetkosten. Met betrekking tot de effecten benadrukken atleten de zichtbare resultaten in het volgende:

• Activering van onderhuidse vetverbranding;

• Spiergroei;

• Versterking van gewrichten, botdichtheid, banden en kraakbeenweefsel;

• Zichtbare versnelling van weefselgenezingsprocessen na blessures;

• Zorgt voor lineaire groei bij jongeren met open groeizones;

• Versterking van immuunfuncties;

• Algemeen verjongend effect, enz.

Het is ook vermeldenswaard dat HGH Somatropin een antikatabool effect heeft op spierweefsel en integendeel een katabolisch effect heeft op de vetlaag, waardoor de stof relevant is, zowel bij droog- als bij gewichtstoename.

Hoe HGH te gebruiken

Somatropine wordt geproduceerd door Maxtreme Pharma in de vorm van een poeder in flacons van 10 IE met steriel water dat zorgvuldig moet worden gemengd voor injectie. De dosering en duur van de cursus wordt voor elke atleet individueel gekozen. Gezien het cumulatieve effect van het medicijn, zal de atleet de eerste resultaten van het gebruik ervan pas na een maand continu gebruik kunnen opmerken.

Meestal duurt de duur van de cyclus drie tot zes maanden. Hoewel ontvangst in therapeutische doseringen de atleet in staat zal stellen de cursus voor een langere tijd te verlengen.

Een gebruikelijke dosering van Somatropin is 5 IE per dag. Om een ​​langdurig effect te krijgen, raden experts injecties in het vetgebied aan of voor een snel effect in de spier te injecteren. Als de dosering hoger is dan 5 IE, is het beter om deze in twee doses te splitsen. Om het maximale effect uit de inname te halen, is het ook het beste om het medicijn direct na het slapengaan toe te dienen, voor het eten. De tweede dosis moet voor het slapengaan worden ingenomen, een paar uur na het eten.

Het wordt aanbevolen om de geopende flacon te bewaren bij een temperatuur van +2 tot +8 graden. Het geopende medicijn moet binnen twee maanden worden gebruikt. De houdbaarheid van het hormoon is 2 jaar.
Bijwerkingen

Kortom, bij bijzonder hoge doseringen kunnen atleten na gebruik van het medicijn Somatropin het risico lopen op manifestaties van diabetes mellitus, evenals hypothyreoïdie. Daarom mag u dit medicijn niet naar eigen goeddunken gebruiken en mag alleen een specialist de dosering voorschrijven, afhankelijk van veel individuele parameters.

Beoordelingen

Sporters die de voorkeur hebben gegeven aan het groeihormoon Soma-Max-10 merken een significant positief effect op. Somatropine van Maxtreme Pharma houdt minder water vast in het lichaam dan andere en veroorzaakt praktisch geen ongemak in de gewrichten.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Soma-Max” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *