Boldebolin (flacon)

59.10

Compare
Artikelnummer: 585 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

BOLDEBOLIN (flacon)

De fabrikant van Boldebolin is het inmiddels populaire Indiase bedrijf Alpha Pharma. Aanvankelijk werd Boldenone Undecylenate (Equipoise) gemaakt als een “lange” Methandienone, maar in plaats daarvan kregen ze een heel andere steroïde. Dit is de reden waarom Boldebolin vaak wordt verward met injecteerbare Methandienone, maar dit zijn totaal verschillende medicijnen.
In termen van chemische structuur is het androsta-1,4-dien-17β-ol-3-on, waardoor er geen negatief effect op de lever is. Opgemerkt moet worden dat Boldenone Undecylenate een van de veiligste injecteerbare anabole steroïden is, maar vanwege veel stereotypen proberen atleten Boldebolin te negeren, en natuurlijk tevergeefs.

Boldebolin-kenmerken:

• Matig lage androgene index;
• Hoge anabole index;
• Lage oestrogene activiteit en omzetting in vrouwelijke hormonen;
• Progestogene activiteit is praktisch nul;
• Er is geen schade aan de lever en zijn enzymen;
• Lange halfwaardetijd;
• Het vermogen om minder frequente injecties te geven en daardoor een gelijkmatige hormonale achtergrond te behouden;
• De volledige afwezigheid van negatieve effecten met de juiste koers.

Wat is Boldebolin?

Equipoise heeft, ondanks slechts enkele structurele verschillen met testosteron, totaal andere positieve eigenschappen. Een van de belangrijkste effecten van een Boldebolin-cyclus is een toename van de eetlust, wat voor de overgrote meerderheid van de atleten noodzakelijk is. Bijna alle beginners kunnen eenvoudigweg niet de vereiste hoeveelheid calorieën en voedingsstoffen binnenkrijgen, wat de effectiviteit van zelfs de duurste en goed gestructureerde cursus farmacologie tenietdoet. Het lichaam zal niet in staat zijn om nieuwe spiervezels op te bouwen en te overcompenseren voor beschadigde spieren zonder een adequate toevoer van voedingsstoffen. Niemand begint aan een constructie zonder bouwmaterialen, toch?
Helaas realiseren slechts een paar mensen het belang van een dieet met extra inname van steroïden. In de meeste gevallen wordt de Boldenone-kuur gebruikt door professionals vanwege de enorme hoeveelheid benodigde dagelijkse calorieën, die onrealistisch zijn om te eten zonder dergelijke externe stimulatie. Dat is de reden waarom veel amateurs denken dat Boldebolin niet geschikt is voor beginners, omdat het voornamelijk door professionals wordt gebruikt. In feite is dit medicijn perfect voor absoluut iedereen, zelfs vrouwen, vanwege de lage androgene activiteit.
Als je je schamele 2-3 duizend calorieën per dag niet kunt eten en tegelijkertijd droomt van een kolossaal resultaat van de eerste cursus, dan krijg je zonder Equipoise niet eens 50% van de mogelijke winst. Een competente trainer zet voeding altijd op de voorgrond en zonder het gebruik van de nodige voedingsstoffen is het simpelweg onmogelijk om indrukwekkende spiervolumes op te bouwen. Gelukkig hebben atleten één effectief wapen in petto: de Alpha Pharma Boldebolin.

Doseringen voor een Boldebolin kuur

Combineer Boldebolin met lange esters van testosteron. Een beginner heeft 250-500 mg per week nodig (1-2 injecties). Parallel hieraan is het noodzakelijk om Enanthate, Sustanon of Cypionate te gebruiken. Deze combinatie zou een van de beste opties zijn voor uw eerste serieuze op testosteron gebaseerde cyclus.
Voor ervaren atleten moet een kuur Boldenone worden gecombineerd met testosteron, evenals verschillende orale anabole steroïden zoals Turinabol of reguliere Methandienone. Sommige pro’s gebruiken Anadrol (Oxymetholone). De dosering van Boldebolin zal variëren van 600 mg tot 1 gram per week.
Ook toegestane combinaties voor het verloop van Boldebolin zijn: Oxandrolon, Primobolan, Nandrolon Decanoaat, Testosteron Propionaat en Trenbolon. Het hangt allemaal af van het uiteindelijke doel van de cursus.

Boldenone-effecten:

• Toename van vermogenskenmerken;
• Een zichtbare toename van de eetlust;
• Ideaal voor het verkrijgen van spiermassa, omdat het een lage androgene activiteit heeft;
• Versnelt herstelprocessen;
• Accumuleert licht water;
• Een lichte toename van het krachtuithoudingsvermogen;
• Vasculariteit manifestatie.

Equipoise voordelen:

U moet Boldebolin kopen tijdens massale bouwcycli voor de beste resultaten. Sommige atleten gebruiken het om te drogen, maar niet in het pre-competitieformaat. Het is echter vrij moeilijk om het juiste dieet te volgen met een constant hongergevoel. Dat is de reden waarom ik je adviseer om equipoise te kopen alleen voor het verkrijgen van massa.
Naast het vergroten van uw eetlust, zal uw kracht toenemen en uw algehele hormonale achtergrond verbeteren. Dit alles stelt je in staat om vrij effectief spiervolume op te bouwen, hoewel niet zo snel als veel beginners verwachten. Kortom, Boldenone is een relatief zwak medicijn met een langzaam maar stabiel resultaatpatroon. Het verloop van deze steroïde moet minimaal 8 weken zijn.
Als zodanig wordt het fenomeen van terugdraaien niet waargenomen, behalve het verlies van vocht dat is verkregen als gevolg van de oestrogene activiteit van Equipoise. Het belangrijkste voordeel van de Boldebolin-kuur is het minimum aan negatieve en bijwerkingen. Samen met langwerkend testosteron kun je een merkbare spiergroei krijgen zonder mogelijke gynaecomastie, acne en vooral – zonder schade aan de lever. Veel professionele bodybuilders beschouwen Boldenone als een must-have voor hun eerste cursus, vooral voor mensen met een magere lichaamsbouw.

Bijwerkingen van Boldebolin

Zoals reeds opgemerkt, zijn er praktisch geen. De androgene activiteit is laag, waardoor masculinisatieprocessen zelfs bij vrouwen niet worden waargenomen. U krijgt geen borsten (gynaecomastie), vooral niet met de juiste dosis en het gebruik van testosteron-esters zoals Enanthate. Alle schoonheid van Boldebolin ligt in de mogelijkheid van een volledige combinatie met klassieke testosteronkuren met minimalisering van alle bijwerkingen.

Post-cyclustherapie na Boldebolin

Post-cyclustherapie begint pas 14-18 dagen na de laatste injectie van een solo-kuur met Boldenone of een “cocktail” op basis van testosteron en Boldeboline-esters. Alles is vrij standaard: gebruik anti-oestrogenen en voeg gonadotropine toe om de aanmaak van je eigen testosteron te stimuleren.

Voor beginners kunnen we ook een pro-lid van de IFBB-site aanbevelen om je wat informatie te geven over Boldenone Undecylenate, hun onpartijdige beoordelingen over de verschillende verschillende merken, de beste Equipoise-cycli om mee te beginnen en wat informatie uit ervaring, met betrekking tot de resultaten en hoe u een correcte PCT uitvoert.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boldebolin (flacon)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *