Dianabol 20

60.10

Compare
Artikelnummer: 711 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

DIANABOL 20

De steroïdenmarkt biedt een grote verscheidenheid aan preparaten op basis van de werkzame stof Methandienone. Dragon Pharma produceert deze stof onder de merknaam Dianabol, een van de leiders van alle gepresenteerde opties. Een cursus Dianabol is een klassieke introductie in de farmacologie. Verschillende atleten, voornamelijk amateurbodybuilders, gebruiken het actief. Het gebruik van het medicijn leidt tot enorme positieve effecten, waaronder de toename van spiermassa.

Methandienone effecten

Een goed uitgevoerde Dianabol-cyclus:

· Helpt spiermassa op te bouwen en water vast te houden

· Verhoogt kracht en uithoudingsvermogen

· Verhoogt de eiwitsynthese

· Zorgt voor een snelle regeneratie

· Helpt gewrichtsblessures door vochtretentie

· Heeft geen rebound-effect aan het einde van de cursus

Alle atleten zullen volledig tevreden zijn aan het einde van een Methandienone-cursus. Een adequate dosis zorgt ervoor dat de atleet vrij snel spiermassa en kracht begint te krijgen, wat hun benadering van training en hun humeur fundamenteel verandert. Het zijn deze indicatoren die Dragon Pharma Dianabol populair en gewild maken.

Gebruiksaanbevelingen

Een dagelijkse dosering van Methandienone mag niet hoger zijn dan 50 mg per dag (2,5 tabletten). We raden u aan te beginnen met een kleine dagelijkse dosis (10-20 mg per dag) en deze geleidelijk te verhogen als er sprake is van langzame vooruitgang. Verdeel de totale hoeveelheid pillen in gelijke doses en neem deze elke 5-6 uur op hetzelfde tijdstip. Neem Dianabol voor de maaltijd met veel water in als deze methode geen problemen geeft (spijsverteringsproblemen, brandend maagzuur, enz.). De lengte voor een solo-kuur van deze steroïde is 6-8 weken.

Een combinatiekuur houdt in dat u niet meer dan 40 mg van het geneesmiddel per dag neemt, omdat het verhogen van de dosis de ontwikkeling van bijwerkingen bevordert. Over het algemeen varieert de dosis van 20 mg tot 40 mg. Als u een combinatie van preparaten gebruikt, moet u deze rond de basissteroïde, testosteron, bouwen. Soms wordt Dianabol aan het einde of aan het begin van de kuur ingenomen.

Het is altijd het beste om het te combineren met een injecteerbaar medicijn, omdat dit de lever helpt beschermen tegen de bijwerkingen die gepaard gaan met het nemen van te veel orale steroïden. Dianabol gaat goed in combinaties met Testosteron-esters, Nandrolon, Turinabol en Primobolan.

Negatieve effecten

Dianabol is een redelijk veilig medicijn, mits je je aan de dosering houdt. Een solo- of gecombineerde kuur met Dianabol zal leiden tot gynaecomastie, grote hoeveelheden vocht, verminderd libido en andere bijwerkingen als de dosis wordt overschreden. Gebruik daarom bovenstaande instructies om bijwerkingen onder controle te houden.

Er zijn geen andere bijwerkingen waargenomen na het innemen van dianabolpillen te koop als de dosis redelijk is. Daarom wordt dit medicijn zelfs aanbevolen voor beginners.

PCT na een cursus

PCT begint 2-3 weken na de cursus en de duur is 2-3 weken. Hiervoor zijn Clomid en Anastrozol nodig. Gebruik Gonadotropine-injecties als u merkt dat u verminderde testikels heeft. Na de kuur en PCT wordt spierdefinitie merkbaar door het verwijderen van vocht en het behoud van het grootste deel van de gewonnen spiermassa.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dianabol 20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *