Stan-Max

31.60

Compare
Artikelnummer: 524 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Stanozolol van Maxtreme Pharma is een steroïde die vaak wordt gebruikt voor het definiëren van spieren en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Het wordt geproduceerd door Maxtreme in pilvorm en de werkzame stof, Stanozolol, is populair onder bodybuilders onder de naam Winstrol. Het is zeer gewild bij sporters vanwege het vermogen om hen te helpen droge spiermassa te krijgen en efficiënte vetverbranding.

Eigenschappen en effecten

De werkzame stof, Stanozolol, is afgeleid van dihydrotestosteron. Deze orale steroïde heeft een lage androgene activiteit (30% testosteron) en een hoog anabool effect (320% testosteron). Het heeft vaak anti-progestageen eigenschappen. Dit niet-aromatiserende medicijn houdt geen water vast en is daarom populair bij sporters voor een “droog” -cyclus. Winstrol is vooral bedoeld voor krachttoename. Met de PED kun je niet snel veel spiermassa krijgen, in tegenstelling tot Oxymetholone, maar het is het beste medicijn om droge, hoogwaardige spiermassa te krijgen.

De belangrijkste effecten van Winstrol zijn:

Verwijdering van overtollig water;
Verhoogd uithoudingsvermogen en kracht;
Groei van goede, droge en goed gedefinieerde spiermassa;
Verlaagd niveau van globuline dat geslachtshormonen bindt;
Verbeterde eetlust;
Verhoogde capaciteit.

Hoe te nemen

Stanozolol van Maxtreme kan worden gekocht in een verpakking van 100 pillen van 10 mg per pil tegen een betaalbare prijs. De werkingsduur van een pil is ongeveer 2 dagen. Als het voor sportdoeleinden wordt gebruikt, moet het constant worden ingenomen om het evenwicht te bewaren, daarom wordt aanbevolen om Winstrol elke dag in te nemen. De beste dosering is 20-50 mg per dag. De cyclus zou 6-8 weken moeten duren. Overschrijd de dosering of cyclusduur niet om de lever te beschermen tegen overmatige belasting. Omdat de steroïde geen oestrogeenactiviteit heeft en niet aromatiseert, is het niet nodig om aromataseremmers te nemen. Het is echter belangrijk om na de cyclus een therapie te volgen met Clomifeencitraat (Clomid).

Combinaties

Als je hebt besloten om Stanozolol van Maxtreme voor de eerste keer te gebruiken, houd er dan rekening mee dat het efficiënt kan worden gecombineerd met andere AAS. Degenen die een droogcyclus starten, moeten deze combineren met testosteronpropionaat. Ervaren sporters voegen trenbolonacetaat toe om een ​​goede hoeveelheid droge spiermassa te krijgen.

Bijwerkingen

Stanozolol is een van de veiligste AAS, maar als het in de juiste doses wordt ingenomen. Ook kan matige hepatotoxiciteit optreden. Bijwerkingen zijn onder meer:

Gewrichts- en ligamentpijn;
Verhoogde arteriële druk;
Verhoogd cholesterolgehalte in het bloed;
Uitbreiding van het myocard;
Agressie.

Feedback

Atleten laten online veel feedback over deze anabole stof achter. Veel mensen merken de hoge efficiëntie op voor het bereiken van droge spiermassa. Het is ook geweldig voor toning en het vergroten van het uithoudingsvermogen. Sporters gebruiken het vaak voor snelle vetverbranding.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stan-Max” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *