Rexobol-10

26.40

Compare
Artikelnummer: 558 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Rexobol van Alpha Pharma is een sterke anabole stof die wordt gebruikt voor het verkrijgen van een goede spiermassa en het verbeteren van kracht. De orale steroïde bevat de belangrijkste werkzame stof, Stanozolol, die algemeen bekend staat als Winstrol. Het wordt gebruikt bij bodybuilding, powerlifting en gewichtheffen.

Eigenschappen en effecten

Het heeft een sterk anabool effect (tot 320% testosteron) en een laag androgene werking (tot 30% testosteron). Het heeft een matige hepatotoxiciteit. Neem dus na de cyclus een kuur met hepatoprotectieve middelen (bij voorkeur plantaardige). De halfwaardetijd van oraal stanozolol is 8-9 uur. Het kan worden gedetecteerd met dopingtests gedurende ongeveer 3 weken.

Effecten:

Het verhoogt de spiermassa enigszins, maar maakt het meestal meer gedefinieerd en hard;
Vet verbranden;
Schetst de vasculariteit;
Verbeterde eetlust;
Overmatige waterafvoer die de gewrichten kan aantasten;
Geen terugboeking.

Hoe te nemen

Winstrolpillen van Alpha Pharma worden geleverd in een verpakking van 50 pillen met 10 mg Stanozolol per pil en zijn geschikt voor atleten met een grote massa. Voor degenen die net met hun eerste AAS-cyclus beginnen, mag de dosis niet hoger zijn dan 20 mg per dag. Voor degenen die ervaring hebben met het gebruik van steroïden, is 30-50 mg de beste dosis. Stanozolol is ook geschikt voor vrouwen. Het veroorzaakt geen virilisatie. Voor sportvrouwen is één pil (10 mg) voldoende. De cyclusduur moet 6-8 weken zijn. Het is niet aan te raden om de anabool langer te gebruiken dan dit. Ook is een kuurtherapie met Tamoxifen vereist. Voor een goede definitie is ook een sportdieet noodzakelijk.

Combinaties

De anabole versterkt de werking van andere steroïden. Het wordt dus vaak gebruikt in gecombineerde cycli. Voor het verkrijgen van spiermassa moet een injecteerbare steroïde worden ingenomen. Het is goed te combineren met Deca van 200-400 mg per week. Voor het verkrijgen van droge en harde spieren kan het worden gecombineerd met Testosteron Propionaat.

Bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen worden meestal alleen geassocieerd met een hoge dosis of langere duur van een cyclus, maar kunnen zijn:

Acne en puistjes.
Verhoogde arteriële druk.
Lever aandoeningen.
Verminderde gewrichtsmobiliteit door overmatige verwijdering van water.

Feedback

Atleten die Stanozolol van Alpha Pharma hebben gekocht en getest, merken op dat het medicijn geen bijwerkingen heeft als de dosis wordt gevolgd. Met één cyclus kunt u geweldige resultaten behalen bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het groeien van spiermassa.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rexobol-10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *