Singanitropin 100iu

333.00

Compare
Artikelnummer: 697 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

SINGANITROPIN 100IU

Singanitropin of Human Growth Hormone (HGH), ook bekend als Somatropin, is een hormoon met anabole effecten, d.w.z. bevordert de spiergroei. Dit is een natuurlijke stof die in het menselijk lichaam wordt aangemaakt om fysieke groei te stimuleren. Het is dit hormoon dat verantwoordelijk is voor de groei van kinderen en adolescenten tot volwassenen.

In ons lichaam neemt het niveau van groeihormoon echter af met de leeftijd: na 30 jaar neemt het elke tien jaar met 25% af en bereikt het 25% van het oorspronkelijke bedrag op 60-jarige leeftijd. , dan zou de gemiddelde levensverwachting 140 jaar zijn, zouden de mensen ter wereld groter zijn en zou hun spiermassa groter zijn. Dit is de redenering achter atleten die synthetisch groeihormoon gebruiken om de spiermassa en prestaties te verbeteren.

Effecten van HGH

De voordelen van groeihormoon zijn talrijk. Ondanks het feit dat het in de jaren 1920 werd ontdekt, verschijnen zelfs vandaag de dag nog regelmatig studies die spreken over nieuwe mogelijkheden voor het gebruik ervan.

Groeihormoon speelt een zeer belangrijke rol bij het opbouwen van spiermassa: het gaat de werking van insuline tegen (die vetverbranding voorkomt) en bevordert spieranabolisme en het verkrijgen van “droge” spierdefinitie. Het is betrokken bij de processen van herstel en herstel van spierweefsel. Zo groeit spiermassa.

Groeihormoon stimuleert het gebruik van vet als energie. Recente studies bij mensen met overgewicht hebben dit feit ondubbelzinnig bevestigd.

Er zijn ook feiten bekend over het gebruik van groeihormoon door mensen die een dieet volgen en proberen af ​​te vallen, terwijl een afname van het vetgehalte gepaard ging met een toename van de spiermassa (bij afwezigheid van lichamelijke activiteit!).

Groeihormoon verbetert de vetverbranding, evenals het koolhydraat- en eiwitmetabolisme, zowel in een hongerige als volledige toestand. In een hongerige toestand wordt de natuurlijke productie van groeihormoon voor de oxidatie van vetten verhoogd om energie te leveren ter bescherming tegen katabolisme (een staat van vernietiging van spiercellen, om ze als energiebron te gebruiken).

Gebruiksregels

Als HGH alleen voor hersteldoeleinden wordt gebruikt, kan 1-3 IE eenmaal daags worden gebruikt. Voor prestatieverbetering wordt HGH dagelijks ingenomen met een gemiddelde dosis van 4-6 IE. De gebruikelijke gebruiksduur is 6-24 weken, afhankelijk van de doelen van de gebruiker.

Bijwerkingen

HGH veroorzaakt groei in meer dan alleen de spieren, het veroorzaakt groei in alle organen van het lichaam, behalve de ogen en hersenen. Enkele veel voorkomende bijwerkingen zijn gewrichtspijn, hoofdpijn, griepachtige symptomen en rugpijn. Het kan ook de bloedsuikerspiegel verhogen bij personen die geen diabetes of glucose-intolerantie hebben.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Singanitropin 100iu” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *