Sustanon 350

74.10

Compare
Artikelnummer: 718 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

SUSTANON 350

Sustanon is een multi-estered testosteronverbinding. De vier actieve stoffen in dit product zijn: Testosteron Isocaproate, Testosteron Propionate, Testosteron Phenylpropionate en Testosteron Decanoate.

Over het medicijn

Testosteron is het belangrijkste hormoon voor het behalen van de beste resultaten in de sport. Elke goede steroïde cyclus moet gebaseerd zijn op het mannelijke hormoon. De bekende fabrikant, Dragon Pharma, realiseert zich dit en heeft een specifiek gecombineerd medicijn geproduceerd genaamd Sustanon 350.
Het is een mix van testosteron-ethers met verschillende effecten van duur (halfwaardetijden). Het bevat zowel snelle als lange esters zodat ze de hormonale balans op één niveau houden zonder pieken of dalen, maar deze balans wordt alleen behouden als er wekelijks twee toedieningen worden gedaan. Hierdoor kan de gebruiker snel en efficiënt spiermassa opbouwen.

Sustanon 350 effecten:

• Snelle groei van spiermassa;
• Verhoogde kracht en uithoudingsvermogen;
• Bescherming van de gewrichten en banden;
• Lichte waterretentie, het overtollige vocht wordt na de cyclus verwijderd en maakt de spieren meer gedefinieerd;
• Geen bijwerkingen indien correct toegepast;
• Het is goed te combineren met andere steroïden;
• Snelle en lange effecten door de veresterde mix;
• Handig door de mogelijkheid van niet-frequente injecties.

Hoe Sustanon 350 toe te dienen

Een aanbevolen dosering van Sustanon 350 is 350-750 mg per week, afhankelijk van de ervaring van de persoon. We raden beginners aan te beginnen met de lagere dosering van 350 mg per week, aangezien dit de hoger gedoseerde versie is, dit zal meer dan voldoende zijn. Als beginnende bodybuilders hun dosering na een paar weken willen verhogen, raden we aan 500 mg per week niet te overschrijden. Door de mix van testosteron-esters met verschillende halfwaardetijden, kan de gebruiker 1 of 2 injecties per week uitvoeren, dit is gebaseerd op persoonlijke voorkeur voor het toedieningsproces.
De cyclusduur is 6-10 weken. Na de cyclus kunnen veel bodybuilders 10 kg spiermassa winnen. Soms kunnen ze minder aankomen, maar dit zal waarschijnlijk betekenen dat er wat problemen waren met voeding, rust en lichaamsbeweging. De terugval van spiermassa na de cyclus kan aan de hoge kant zijn vanwege de aromatisering van testosteron, maar dit kan worden verminderd met anti-oestrogene geneesmiddelen die tijdens de cyclus worden gebruikt. Een andere geweldige eigenschap van dit medicijn zijn de anti-katabole effecten die ervoor zorgen dat de spieren niet meer als brandstof worden gebruikt.
Het is niet aan te raden om een ​​solo Sustanon 350-cyclus te nemen, omdat in combinatie met andere steroïden het risico op bijwerkingen veel lager is en spiermassa sneller wordt opgebouwd, maar dit is voor de meer ervaren atleten die al eerder met solo-testosteron hebben gefietst.

Hoe medicijnen te combineren tijdens de cyclus?

Gewoonlijk worden Dianabol of Stanozolol (Winstrol) geschikt gecombineerd in een cyclus met Sustanon 350. Sommige atleten beheren Turinabol. Zeker, het is een goede combinatie, maar vrij duur. Als het over anabole steroïden gaat, kan Oxymetholone of gewoon Deca worden gebruikt. De langere ester Nandrolon Decanoate heeft de meeste voorkeur van de twee voor massale ophopende cycli.
Een combinatie met Deca is een zogenaamde bodybuildingklassieker. De hoge anabole index van nandrolon en de hoge androgene index van testosteron vullen elkaar perfect aan, waardoor het risico op bijwerkingen wordt geminimaliseerd terwijl er grote hoeveelheden massa binnen de cyclus worden gewonnen.
Sustanon wordt meestal niet gebruikt om te drogen, maar met andere snijmiddelen zoals Trenbolone, Masteron en Winstrol geeft deze snijcyclus geweldige resultaten. Als het uw eerste cyclus is, kan Sustanon 350 worden gebruikt met Oxandrolon. Maar de laatste (oraal) moet in grote doses (50-60 mg per dag) worden ingenomen en is ook vrij duur. Dianabol is goedkoper, maar zal sterker zijn voor de beginnende atleten.

Bijwerkingen

Sustanon 350 heeft dezelfde bijwerkingen als alle testosteronstoffen:
• Mee-eters;
• Gynaecomastie (bij aanleg) deze kan tijdens de cyclus behandeld worden met anti-oestrogenen (Anastrozol);
• Remming van de aanmaak van testosteron (hersteld na de cyclus);
• Verminderd libido bij langdurig gebruik in grote doses;
• Verhoogde beharing op het lichaam en andere gebieden.
Chemisch gezien is dit medicijn testosteron, d.w.z. tot expressie gebracht androgeen. In het geval dat er teveel van in het lichaam is, kan aromatisering beginnen als testosteron wordt omgezet in vrouwelijke hormonen. Dit veroorzaakt verschillende bijwerkingen, waaronder vervrouwelijking. Daarom adviseren wij om bovenstaande aanbevelingen op te volgen. In dit geval zullen de nadelige effecten niet optreden.
Gebruik voor het voorkomen van bijwerkingen alle noodzakelijke medicijnen voor de therapie na de cyclus, inclusief Clomid en Tamoxifen.
Waterretentie is geen ernstige bijwerking en wordt verminderd na voltooiing van de therapie na de cyclus. Op dit punt wordt water verwijderd en worden de spieren meer gedefinieerd. Natuurlijk zal er wat gewicht verloren gaan, maar dit zal het algehele uiterlijk van de atleet verbeteren.

Post-cyclustherapie na Sustanon 350

Volgens feedback over Sustanon 350 is er een positieve dynamiek te vinden. Een goede therapie na de cyclus maakt het mogelijk om het terugrollen te minimaliseren en de spiermassa te behouden. De therapie na de cyclus begint 10-14 dagen na de laatste injectie, aangezien de halfwaardetijd van lange esters een lange eliminatie van hormonen uit het bloed mogelijk maakt.

Behandeling na de cyclus moet Clomid of Nolvadex omvatten. De eerste 2 weken moet 50 mg Clomid of 40 mg Tamoxifen worden ingenomen, daarna moet de dosering worden verlaagd tot 25 mg Clomid of 20 mg Tamoxifen voor de laatste 1-2 weken.

Gebruik Tamoxifen echter niet als u Sustanon 350 met Nandrolon heeft gecombineerd, omdat Tamoxifen hiervoor moet worden vervangen door Cabergoline om de progestageen-eigenschappen die Nandrolon tijdens de kuur biedt tegen te gaan.

Als u tijdens de cyclus het gevoel heeft dat uw tepels gezwollen zijn en er een definitieve jeuk is opgetreden, behandel deze vervrouwelijking dan met Cabergoline binnen de cyclus van 0,5 mg elke 4-5 dagen totdat deze negatieve effecten zijn verdwenen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sustanon 350” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *