Trenaject 10ml flacon (100mg/ml)

99.30

Compare
Artikelnummer: 15007 Categorie: Tag:

Beschrijving

TRENAJECT flacon

Trenaject behoort tot de categorie van anabole steroïden en wordt veel gebruikt door bodybuilders en atleten om spiermassa op te bouwen. De fabrikant van het medicijn is het bedrijf Phoenix Remedies, dat al enkele jaren actief is op de markt voor sportfarmacologie. Het is gebaseerd op een werkzame stof genaamd trenbolonacetaat, die een vrij krachtig effect heeft dat zich uit in actieve spiergroei. Voordat u trenbolonacetaat koopt, moet u er meer gedetailleerde informatie over lezen.

Effecten

De populariteit van het medicijn is welverdiend. Dit blijkt uit een groot aantal positieve effecten van het gebruik ervan. De meest opvallende zijn:

* Snelle en stabiele spiermassatoename.
* Toename in sterkte- en krachtindicatoren.
* Geen schadelijke effecten op leverweefsel.
* Een toename van de natuurlijke afscheiding van groeihormoon, gekoppeld aan een insuline-achtige groeifactor.
* De aanwezigheid van goede compatibiliteit met andere geneesmiddelen.
* Bij juist gebruik neemt de activiteit van cortisol in het lichaam af. En het kan niet opnieuw worden geboren in het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Hierdoor is de kans op gynaecomastie of vochtophoping vrijwel minimaal.

Het optimale verloop van inname is van 5 tot 6 weken. Over het algemeen kan de maximale duur tot 14 weken zijn, maar alleen als aanvulling op gonadotropine. Gedurende deze periode kan de spiertoename oplopen tot 10 kg. Tegelijkertijd heeft het de mogelijkheid om de motivatiefactor voor intensieve training te versterken.

Hoe het te nemen?

De vorm van afgifte is een injecteerbare stof in een flacon van 10 ml, terwijl de concentratie van de belangrijkste werkzame stof (trenbolonacetaat) in zijn samenstelling 100 mg per 1 ml is. Injecties moeten intramusculair worden toegediend. Ze moeten dagelijks of om de dag worden gedaan. Bij gebruik om de tweede dag wordt de inname verdeeld in 2 delen (elk 50 mg). Voor het einde van de cyclus heeft u postcyclustherapie nodig. In deze periode is het het beste om Clomid te gebruiken met een geleidelijke verlaging van de dosering.

De algemene cursus ziet er als volgt uit:

* 1 – 6 weken: 50 mg per dag of 100 mg om de dag;
* Week 7: Clomid 50 of 100 mg per dag;
* Week 8: Clomid 50 mg per dag;
* Week 9: Clomid 25 mg per dag.
* Post-cyclustherapie met Clomid helpt de productie van uw eigen testosteron te normaliseren. Het moet een paar dagen na de laatste injectie met trenbolonacetaat worden gestart. Wanneer er behoefte is aan verbetering van de droogkwaliteit, kunt u Trenbolone Acetate gebruiken in combinatie met Winstrol of Oxandrolon.

Bijwerkingen

Trenbolonacetaat kan enkele milde bijwerkingen veroorzaken, waaronder:

Een afname van seksueel verlangen.
Agressiviteit.
Kaalheid.
Vettigheid van de huid.
Puistjes en acne.
Als de regels voor inname echter correct worden gevolgd, mogen er geen bijwerkingen van trenbolonacetaat optreden.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trenaject 10ml flacon (100mg/ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *