Testobolin (ampullen)

60.30

Compare
Artikelnummer: 575 Categorie: Tag:

Beschrijving

TESTOBOLIN (ampullen)

Testobolin is een anabool middel vervaardigd door Alpha Pharma. Het is geformuleerd op basis van Testosteron Enanthate, een van de natuurlijke testosteron-esters. Dit type stof heeft een langdurige werking. Vanwege deze eigenschap hoeven injecties van het medicijn niet vaak te worden gedaan.

Eigenschappen van het medicijn en effecten op het lichaam

Farmacologie op basis van deze ester wordt al heel lang gebruikt. Testosteron heeft verschillende positieve effecten op het lichaam van sporters. Het helpt hen te herstellen van de sportschool en verbetert de definitie van spieren. Andere effecten van het nemen van Testosteron Enanthate zijn onder meer:
* Toename van spiermassa
* Verhoogde parameters van kracht en uithoudingsvermogen
* Verhoogde sterkte van botten en gewrichten
* Stimuleren van de algemene toon van het lichaam
Een van de nadelen van het medicijn is een vrij sterk terugdraaieffect en hoge kosten. De prijs wordt echter gecompenseerd door de beschikbaarheid. Veel goedkope medicijnen kunnen erg moeilijk te vinden zijn.

Toepassingsmethoden:

Naast de werkingsduur heeft Testosteron Enanthate een minimaal effect op de lever. Injecties verminderen het negatieve effect. Om het gehalte van de stof in het lichaam op peil te houden, wordt aanbevolen om eenmaal per week injecties te geven. De dosering voor een dergelijke receptie wordt bepaald door de ervaring van de atleet met het gebruik van sportdrugs en op basis van hun conditie en gezondheidstoestand.
Voor beginners is een dosering van 250 mg per week geschikt. Professionele atleten nemen 500 mg of meer. Doseringsverhogingen moeten worden gecontroleerd door een sportarts om negatieve effecten op het lichaam te voorkomen. De duur van de cursus is ongeveer 8-10 weken.

Mogelijke bijwerkingen

Alle Enanthate-preparaten veroorzaken aromatisering. Om deze reden moet Testosteron Enanthate met grote zorg worden gebruikt. In de meeste gevallen manifesteert het negatieve effect zich met individuele intolerantie voor de componenten of overschrijding van de dosering van het medicijn. Vanwege het oestrogene effect van het innemen van het medicijn, kunnen de volgende bijwerkingen optreden:
* Zwelling
* Ophoping van overtollig vocht in het lichaam
* Borstvergroting
Om dergelijke manifestaties te voorkomen, worden anti-oestrogenen in de loop van steroïden geïntroduceerd. Ze blokkeren aromatiseringsprocessen.
Een groot androgene werking en een verhoging van de testosteronniveaus zijn de reden voor de manifestatie van effecten als:
* Het verschijnen van acne op de rug en het gezicht
* Vette huid
* Kaalheid
* Verhoogd lichaamshaar
Om de hormonale balans te herstellen, wordt aanbevolen om PCT te gebruiken na het voltooien van een kuur met steroïden.

Combinatie met andere medicijnen

Testosteron Enanthate kan worden gebruikt in combinatie met andere anabole steroïden. Voor een effectieve set spieren wordt Nandrolon of Trenbolon gebruikt. Winstrol wordt gebruikt voor hoogwaardig drogen. In dit geval moet u de dosis medicijnen aanpassen.

Testosteron Enanthate Meningen

Voor het grootste deel laten atleten positieve beoordelingen over het medicijn achter. Deze anabole stof heeft een grote terugdraaiing, maar wordt gestopt met behulp van PCT en de resterende massa is van hoge kwaliteit, dicht en gedefinieerd.
U kunt testosteron ENANTAAT en andere steroïden kopen in onze online winkel. We bieden alleen kwaliteitsproducten en een brede catalogus van sportfarmacologie. Onze consultants kunnen u ook helpen bij het kiezen van een effectieve cursus, afhankelijk van uw trainingservaring en leeftijd.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testobolin (ampullen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *