Testo-Prop

36.80

Compare
Artikelnummer: 538 Categorie: Tag:

Beschrijving

Maxtreme Pharma is een farmaceutisch bedrijf dat erg populair is bij sporters die sportdrugs gebruiken. Testosteronpropionaat van dit bedrijf heeft een grote effectiviteit. Het is goed voor de voorbereiding op wedstrijden en gewoon voor het opbouwen van een aantrekkelijk lichaam. De steroïde wordt gebruikt bij bodybuilding, gewichtheffen, atletiek en andere sporten.

Eigenschappen en effecten van het medicijn

De basis van het medicijn is testosteronpropionaat. Het is een snelwerkende ester met een activiteitsperiode van 2-3 dagen. Daarom zorgt het voor een snelle werking en wordt het ook gekenmerkt door een snelle eliminatie uit het lichaam. Het zal niet verschijnen op dopingtests in een maand na het stoppen met het medicijn.
De belangrijkste positieve effecten van testosteronpropionaat zijn als volgt:
* Aanzienlijke groei van spiermassa;
* Verhoogde kracht en uithoudingsvermogen;
* Stimulering van het vetverbrandende effect;
* Verhoogd libido en seksuele activiteit.

Toedieningsvorm

Doordat Testosteron Propionaat beschikbaar is in de vorm van injecties, wordt de lever weinig belast. De korte werkingsduur maakt het echter noodzakelijk om frequente injecties te geven. Injecties moeten eenmaal per 2 dagen worden gegeven.

De dosering wordt individueel gekozen, afhankelijk van de gezondheid van de atleet, hun trainingsniveau en ervaring met betrekking tot het gebruik van sportfarmacologie. Beginners wordt geadviseerd om te beginnen met een minimale dosis van 50 mg. Meer ervaren atleten gebruiken doses tot 200 mg. De duur van de cursus kan maximaal 2 maanden zijn.

Combinatie met andere AAS

Testosteronpropionaat combineert goed met andere steroïden. Turinabol of Stanozolol wordt bijvoorbeeld aan de cursus toegevoegd om te drogen. Om de krachtprestaties te verbeteren, wordt het medicijn goed gecombineerd met Oxandrolon.

Mogelijke bijwerkingen

Testosteronpropionaat kan bijwerkingen vertonen. Oorzaken zijn verhoogde doses en overschrijding van de innameduur, evenals individuele intolerantie voor de componenten en aanleg voor sommige ziekten. Vanwege aromatisering kan testosteronpropionaat de volgende bijwerkingen veroorzaken:
* Zwelling;
* Ophoping van overtollig vocht;
* Gynaecomastie.
Om dergelijke manifestaties te voorkomen, is het noodzakelijk om anti-oestrogene geneesmiddelen en aromataseremmers aan de kuur toe te voegen. Met een sterk androgene werking kan het medicijn een verhoogd gehalte aan testosteron in het lichaam veroorzaken. Als gevolg hiervan kunnen de volgende bijwerkingen worden waargenomen:
* Acne op de rug, schouders en gezicht;
* Haaruitval;
* Vettige huid;
* Depressie van natuurlijke testosteronproductie.

Testosteronpropionaat beoordelingen

De meeste atleten laten positieve opmerkingen achter over het gebruik van het medicijn. Propionaat heeft een grote effectiviteit en kan voor verschillende resultaten worden gebruikt. Deze en andere medicijnen voor trainingen kunnen online in onze winkel worden gekocht! Wij bieden een grote keuze aan producten, gunstige prijzen en snelle levering!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testo-Prop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *