Andriol Testocaps 40

56.00

Compare
Artikelnummer: 638a Categorie: Tag:

Beschrijving

ANDRIOL TESTOCAPS

Andriol Testocaps is een steroïde geproduceerd door Healing Pharma die de werkzame stof Testosteron Undecanoaat bevat. Ze worden oraal ingenomen, maar in plaats van tabletten zijn het capsules die de werkzame stof in een vloeistof bevatten. Orale steroïden in deze vorm zijn praktisch onschadelijk voor de lever en worden daarom door bodybuilders gebruikt.

Effecten van het medicijn

Testosteronundecanoaat wordt actief gebruikt bij bodybuilding en powerlifting om spiermassa op te bouwen en, in het algemeen, voor vermannelijking, wat tot uiting komt in het verwerven van een atletischer en mannelijker figuur. Deze anabole stof kan de massa van vetweefsel verminderen en tegelijkertijd de vetvrije massa vergroten. Het stimuleert ook de groei van botweefsel, wat vooral belangrijk is tijdens veel fysieke activiteit in bodybuilding.

De belangrijkste effecten van testosteronundecanoaat zijn:

Verhoogde stikstofretentie
Verbeterde eiwitsynthese
Verhoogde IGF-1-productie
Verhoogd aantal rode bloedcellen
Verlaagde glucocorticoïde niveaus

Hoe toe te dienen?

Healing Pharma produceert Andriol Testocaps met een concentratie van 40 mg Testosteron Undecanoaat per capsule. Voor prestatieverbetering wordt aanbevolen om Testosteron Undecanoaat in te nemen met ten minste 280 mg per dag voor enig merkbaar effect, wat overeenkomt met minimaal 7 capsules per dag. De gemiddelde dagelijkse dosering is 400-560 mg (10-14 capsules) om substantiële effecten te krijgen van het gebruik van deze steroïde. De dosering moet gedurende de dag in 3 afzonderlijke innames worden verdeeld. De gebruiksduur is gewoonlijk 8-12 weken.

Bijwerkingen

Testosteron wordt in het lichaam gemakkelijk gearomatiseerd tot oestradiol. Verhoogde oestrogeenspiegels kunnen bijwerkingen veroorzaken zoals het vasthouden van water, verhoogd lichaamsvet en gynaecomastie. Testosteron wordt beschouwd als een licht oestrogene steroïde. Anti-oestrogenen zoals clomifeen of tamoxifen kunnen nodig zijn om deze bijwerkingen te voorkomen.

Verhoogde testosteronniveaus kunnen ook androgene bijwerkingen veroorzaken, zoals een vette huid, acne, lichaams- en gezichtshaargroei. Parallelle toediening van 5-alfa-reductaseremmers zoals finasteride of dutasteride kan androgene bijwerkingen verminderen.

Houd er rekening mee dat bij het gebruik van exogeen testosteron de natuurlijke productie van dit hormoon wordt stopgezet, dus PCT is noodzakelijk.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Andriol Testocaps 40” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *