Tren-Ace-Max flacon

84.00

Compare
Artikelnummer: 539 Categorie: Tag:

Beschrijving

TREN-ACE-MAX (flacon)

Trenbolonacetaat (door Maxtreme Pharma) is een van de meest voorkomende soorten trenbolon. Veel mensen kiezen voor dit specifieke steroïde vanwege het feit dat het je in staat stelt om het uithoudingsvermogen in de kortst mogelijke tijd te vergroten en spiermassa te krijgen tot 8-10 kg per cursus. Het begint ook snel te handelen na de toediening. Het verschilt echter niet in de duur van de actie, dus het vereist frequente injecties om de achtergrond te behouden.

Eigenschappen en effecten

De anabole steroïde wordt gebruikt door professionele atleten en beginners in de sport. Het wordt alleen in de vorm van injecties geproduceerd en heeft hoge anabole eigenschappen. Tegelijkertijd wordt het, nadat het in het lichaam is geïnjecteerd, omgezet in oestrogenen.

Effecten van de inname:

* Versnelde hoogwaardige en goed getekende spiermassatoename in combinatie met Turinabol;
* Stimuleert de actieve productie van groeihormoon, wat de vetverbranding versnelt;
* Verlaagt het niveau van cortisol in het lichaam;
* Hiermee kunt u spiermassa behouden, zelfs tijdens een streng dieet;
* Versnelt de groei van hoogwaardige gevulde spieren.

Hoe te nemen

Trenbolonacetaat is een vrij krachtig medicijn. Daarom geeft het zelfs solo een snel en kwalitatief hoogstaand effect. Tegelijkertijd wordt het niet aanbevolen voor vrouwen en degenen die net beginnen met AAS. Bij vrouwen kan het innemen ervan leiden tot virilisatie (overmatige groei, verruwing van de stem, enz.). Het is ook verboden om doseringen te overschrijden om sneller hoge resultaten te bereiken. De minimale dosering is om de dag 50 mg van de anabole. Dit bedrag is voldoende voor beginnende sporters. De maximale dagelijkse dosering is 300 mg (geschikt voor ervaren sporters). U moet de solocursus beginnen met minimale doseringen en deze geleidelijk verhogen. In dit geval kunt u de reactie van het lichaam zien en, in geval van bijwerkingen, het gebruik van dit medicijn stopzetten. De cursus moet 5-6 weken duren.

Combineren

Sporters beperken zich vaak tot het volgen van een solocursus, omdat dit medicijn behoorlijk krachtig is. Bij een kuur van meer dan vijf weken moet hCG worden gebruikt (van 500 tot 1000 IE per dag) tot 3 weken na de laatste injectie. Clomid kan worden gebruikt voor therapie na de cyclus. Om het niveau van je eigen testosteron weer op peil te brengen, moet je een maand na het einde van de cyclus testosteronboosters gebruiken.

Bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen zijn de volgende:

* Kaalheid.
* Vettigheid van de huid.
* Puistjes en acne.
* Vermindering van seksueel verlangen.
* Overmatige agressiviteit.

Beoordelingen

Ervaren atleten gebruiken trenbolonacetaat voor snelle opbouw van spiermassa. Veel mensen merken het krachtige effect op het lichaam op. Bijwerkingen worden vrij zelden waargenomen als de dosering wordt gevolgd.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tren-Ace-Max flacon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *