Testocyp flacon

60.30

Compare
Artikelnummer: 578 Categorie: Tag:

Beschrijving

Beschrijving

Testosteron Cypionate van Alpha Pharma is een wereldberoemde injecteerbare steroïde met een lange halfwaardetijd van 16 dagen. Dankzij de lange halfwaardetijd kan de atleet met deze steroïde gedurende de hele cyclus goede resultaten behalen. De actieve componenten van Testosteron Cypionate penetreren in het bloed en beginnen binnen twee dagen actief te werken, met behoud van een positief effect gedurende twee weken. Zo stelt het medicijn de atleet in staat uitstekende resultaten te behalen, zowel bij het versnellen van spiergroei als bij het verhogen van krachtindicatoren.

Eigenschappen en effecten van het medicijn

Aangezien testosteron het vermogen heeft om gemakkelijk in oestrogenen om te zetten, zullen de gerekruteerde spieren in ieder geval tot 30% vocht bevatten, dat na de cyclus op de een of andere manier snel uit het lichaam zal worden uitgescheiden. Maar, te oordelen naar de vele beoordelingen, doet de steroïde met de taak om een ​​goede set spieren te creëren, goed werk.
Ondanks het feit dat het medicijn zich in een betaalbare prijscategorie bevindt, heeft het buitengewone effecten en kan een atleet het volgende bereiken:
• Versnelde spiergroei;
• Toename van sterkte-indicatoren;
• Eliminatie van pijn in de gewrichten;
• Beïnvloedt regeneratieprocessen;
• Verhoogt het uithoudingsvermogen en stimuleert de sporter om te trainen;
• Bevordert de aanmaak van rode bloedcellen;
• Verhoogt de zin in seks.

Hoe testosteron Cypionate te gebruiken?

De wekelijkse steroïde dosering varieert van 250 mg tot 500 mg. Het medicijn wordt niet vaker dan twee keer per week geïnjecteerd, voornamelijk in de bilstreek. Gemiddeld kan een Cypionate-cyclus tot 10 weken duren. Heel vaak kan het medicijn worden gebruikt voor cursussen met een langere duur (13 weken), maar door ervaren atleten. Behandeling na de cyclus kan het beste 2-3 weken na het einde van de kuur worden gedaan.

Bijwerkingen

Voordat u Testosteron Cypionate koopt, moet u niet vergeten dat het een voldoende hoge androgene activiteit heeft, wat gynaecomastie kan veroorzaken. Deze bijwerking manifesteert zich in de vorm van zwelling of pijn in het tepelgebied. Om dergelijke bijwerkingen te voorkomen of te minimaliseren, raden deskundigen aan om Clomid te gebruiken. Dit anti-oestrogeen minimaliseert de effecten van oestrogenen, waardoor de werking van geneesmiddelen met een hoge androgene activiteit wordt verminderd. In sommige gevallen wordt het aanbevolen om aromatase-blokkers te nemen.
Onze online winkel biedt alle hierboven genoemde medicijnen, inclusief Testosteron Cypionate van Alpha Pharma, te koop aan tegen een redelijke prijs.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testocyp flacon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *