Testocyp

61.20

Compare
Artikelnummer: 577 Categorie: Tag:

Beschrijving

TESTOCYP

Testosteron Cypionate is een lange ester van testosteron die actief wordt gebruikt in Europa en Amerika. Als we in de landen van de voormalige Sovjet-Unie een universele vraag naar Testosteron Enanthate zien, dan is zijn analoog – Cypionate de show buiten de zeeën. Daarom is het iets moeilijker om Testosteron Cypionate in Nederland te kopen, maar onze online winkel vereenvoudigt dit proces door snelle leveringen en ook een selectie van merkproducten in onze online catalogus mogelijk te maken.
Volgens de structuur is dit een ester met een lange keten. De halfwaardetijd is gemiddeld 8-12 dagen en de algehele activiteit kan een halve maand of langer duren. Dit maakt dit medicijn een van de handigste (zeldzame injecties en met een uniforme hormonale achtergrond).
Het is vermeldenswaard dat testosteron in welke vorm dan ook uitstekend is voor het verkrijgen van spiermassa, omdat het het meest uitgesproken positieve effect heeft op krachtindicatoren en het vermogen om de gewonnen spiermassa te behouden. In tegenstelling tot andere anabole geneesmiddelen, oefent Testocyp praktisch geen belasting uit op de lever en put het hormonale systeem niet uit. De afwezigheid van de uitgesproken pieken en verlagingen van de hormoonspiegels draagt ​​bij aan een goede gezondheid en het minimaliseren van de bijwerkingen. Over het algemeen is Cypionate een waardige concurrent van Enanthate. Vergeet bovendien de aantrekkelijke prijs van dit medicijn niet.

Effecten van een kuur Testocyp:

• Snelle en significante toename van spiermassa;
• Minimale waterretentie in het lichaam bij lage doseringen;
• Een merkbare toename van sterkte-indicatoren;
• Afwezigheid van een uitgesproken belasting van de lever;
• Snel herstel tussen intensieve trainingen;
• Verhoogd libido en verhoogd seksueel verlangen;
• Verbetering van de stemming en het optreden van een opgewekt gevoel;
• Zwak rollback-fenomeen met een competente PCT;
• Gladde hormonale achtergrond zonder constante pieken;
• Het vermogen om aan het einde van de cursus gedefinieerde spieren te krijgen door de vloeistof uit het lichaam te verwijderen.

Aanbevelingen voor het nemen van Testocyp

Testosteron Cypionate moet worden geconsumeerd volgens de instructies, die hetzelfde zijn voor alle varianten van testosteron. Het wordt niet aanbevolen om 500-1.000 mg per week te overschrijden, omdat dit geen speciale toename van de snelheid van herstel of spiergroei zal geven, maar tegelijkertijd het risico op bijwerkingen en aromatisering zal vergroten.
Als u een solo-kuur met Testosteron Cypionate gebruikt, wordt aanbevolen om 250 tot 500 mg per week te injecteren. Om het hormoongehalte op peil te houden, is het noodzakelijk om één injectie per week toe te dienen. Deze solocursus kan zowel door beginners als door meer ervaren sporters worden gevolgd.
Volgens talrijke beoordelingen over Testosteron Cypionate, wordt het aanbevolen om het alleen te combineren met orale anabole geneesmiddelen. Combinaties met Deca en andere injecties zijn het beste voor de meer gevorderde gebruikers. De meest optimale cyclus is met Dianabol, Turinabol, Winstrol, Primobolan (tabletten) of Oxandrolon. De dosering voor dit medicijn blijft binnen deze cycli onveranderd.
Zoals vermeld, worden injecties van 500 tot 1.000 mg per week alleen gebruikt door professionele atleten. We raden af ​​om dergelijke doseringen van Cypionate te verhogen, omdat u het gewenste resultaat eenvoudigweg kunt bederven vanwege de meer uitgesproken aromatiseringsproblemen. In de meeste gevallen is 500 mg per week meer dan genoeg, zelfs voor die gevorderde gebruikers.

Bijwerkingen van testosteron Cypionate

Bij onjuist gebruik van Cypionate (overdoses, frequente injecties of langere duur van een cyclus) kan het aromatisering veroorzaken, dat wil zeggen de omzetting van mannelijke hormonen in vrouwelijke, waardoor er een risico bestaat op gynaecomastie. Om dergelijke bijwerkingen te voorkomen, worden hulpmiddelen gebruikt, bijvoorbeeld Anastrozol. Een goedkopere optie kan Clomid en Tamoxifen worden genoemd, maar het is beter om ze alleen binnen PСT te gebruiken.
Als u zich aan de aanbevelingen voor het gebruik houdt, is Testocyp een veilig medicijn. Met een competente receptie zult u de bijwerkingen ervan niet tegenkomen. Volg de bovenstaande dosering en alles komt goed.

PCT na een kuur Testocyp

Cypionate is een lange ester. Post Cycle Therapy begint slechts 10-15 dagen na de laatste injectie. Gedurende deze tijd worden de injecteerbare Cypionate-moleculen bijna volledig verwijderd. We raden aan om Clomid of Tamoxifen te kopen voor deze herstelfase. In sommige gevallen kan anastrozol ook nuttig zijn binnen PCT om overtollige oestrogeenspiegels aan te pakken.
Als u de testikels en de algehele vruchtbaarheid sneller wilt herstellen, begin dan met het injecteren van Gonadotropines met 500-1,00 IE per week. De gemiddelde duur van de PCT is 2-4 weken.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testocyp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *