Testo-Non-10

55.30

Compare
Artikelnummer: 540 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

TESTO-NIET-10

Testosteron-esters zijn de sterkste en meest efficiënte medicijnen voor het verkrijgen van spiermassa. Daarom zijn alle juiste cycli gebaseerd op testosteron. Farmaceutische bedrijven beseffen dit, dus de fabrikant Maxtreme Pharma biedt zijn eigen perfecte medicijn (een mix van 4 testosterontypes die algemeen bekend staat als Sustanon) genaamd Testo-Non-10.
Het is perfect geschikt voor het verkrijgen van spiermassa en het is goed te combineren met andere medicijnen. Het kan ook worden toegediend door zowel beginners als ervaren bodybuilders.
Sustanon is iets duurder dan dezelfde hoeveelheid losse testosteron-esters, maar dit wordt bepaald door hun perfecte combinatie en gemak. Het is gemakkelijker om één Sustanon-injectie te geven in plaats van vier afzonderlijke injecties met vier afzonderlijke medicijnen. Een Sustanon-cyclus stelt de gebruiker in staat om snel spiermassa van goede kwaliteit te krijgen. Maar houd er rekening mee dat de anabole de spieren niet erg uitdrogen. Dus als je extreem gedefinieerde spieren nodig hebt, is daarna een droogcyclus nodig.

Cyclus effecten:

• Snel spiermassa opbouwen;
• Ongeëvenaarde krachttoename;
• Milde waterretentie voor verbetering van de gewrichtsconditie;
• Kracht uithoudingsvermogen groei;
• Een licht vetverbrandend effect en bijbehorende definitie;
• Verbeterde eetlust;
• Verhoogd libido en erectie;
• Matige terugval die kan worden voorkomen met een goede therapie na de cyclus;
• Winst van alleen grote spieren en verwijdering van water na de cyclus.

Hoe gebruikt u Testo-Non-10

Een Sustanon-cyclus is de gemakkelijkste manier om spiermassa te krijgen. De combinatie van vier soorten testosteron, elk met een andere halfwaardetijd, zorgt voor hormonale balans. Vanwege de Decanoate-ester in Sustanon moet deze eenmaal per week worden geïnjecteerd met een dosis van 250-500 mg. Het wordt niet aanbevolen om meer dan deze hoeveelheid te doseren, anders zullen er bijwerkingen optreden.

De duur van een Sustanon-cyclus moet ten minste 6 weken duren, maar de aanbevolen cyclus is 8 weken. De meest populaire combinatie met Sustanon in een cyclus is Nandrolon Decanoate (Nandrolon met een lange ester). Sustanon en Deca zijn samen een bodybuildingklassieker: de eerste verhoogt het androgene niveau en de tweede verbetert het anabolisme. Een dergelijke combinatie stelt de gebruiker in staat om op de juiste manier spiermassa en kracht te krijgen.

Als u Sustanon wilt kopen, niet voor het verkrijgen van spiermassa, maar voor het vergroten van kracht of voor definitie, is een milde orale steroïde (bijv. Winstrol of Oxandrolon) de beste combinatie. Ze moeten elke dag worden ingenomen bij gebruik in een gecombineerde cyclus.

Mogelijke bijwerkingen

Een solo Sustanon-cyclus is redelijk veilig. De genoemde doseringen hebben geen ernstige bijwerkingen. Vervrouwelijking en vettoename door het verhoogde niveau van vrouwelijke hormonen treedt op wanneer de dosis van 500-1000 mg per week wordt overschreden. Dit wordt niet aanbevolen. Als u betere resultaten wilt bereiken, dient u Sustanon en Deca gewoon samen toe om bijwerkingen te voorkomen.

Waterretentie moet worden vermeld, maar het moet niet worden geclassificeerd als een bijwerking, omdat het de gewrichten versterkt en u een comfortabel gevoel geeft tijdens het opbouwen van kracht.

Post-cyclustherapie na een Sustanon-cyclus
Sustanon krijgt alleen positieve feedback omdat de testosteron-esters zo gemakkelijk kunnen worden gecontroleerd, vooral na het stoppen van het medicijn. Anastrozol moet tijdens de cyclus worden toegediend, ongeveer vanaf de 3e tot de 4e week. De gebruikte dosis is 0,5 mg om de 1-2 dagen. Hierdoor minimaliseert u de aromatisering en voorkomt u vervrouwelijking, zelfs bij hoge doseringen. Ook kan gonadotropine worden ingenomen tijdens de laatste weken van de kuur om de aanmaak van natuurlijk testosteron te stimuleren. De dosis is 1.000 IE op elke derde dag voor ervaren gebruikers.

De behandeling na de cyclus moet 10-14 dagen na de laatste Sustanon-injectie worden gestart. Neem Tamoxifen of Clomid voor de meest effectieve PCT. Het eerste medicijn is echter niet geschikt voor gebruik na een cyclus op basis van Nandrolon, omdat Cabergoline in plaats van Tamoxifen moet worden gebruikt. De duur van de behandeling na de cyclus moet 2-4 weken zijn.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testo-Non-10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *