Testo-Enan-10

51.80

Compare
Artikelnummer: 535 Categorie: Tag:

Beschrijving

TESTO-ENAN-10

Maxtreme Pharma Testosteron Enanthate wordt door atleten gebruikt om de trainingsresultaten te verbeteren. De werkzame stof in de vorm van een natuurlijke testosteron-ester verscheen in de vorige eeuw. Het werd oorspronkelijk gebruikt voor medische doeleinden, voor de behandeling van vertragingen in de lichamelijke ontwikkeling bij adolescenten en kanker bij vrouwen.

Positieve effecten op het lichaam

Het medicijn is een van de krachtige anabole steroïden. Door zijn lange zijketen heeft de Enanthate-ester een langdurig effect op het lichaam. Het is ongeveer 2 weken actief. Deze eigenschap maakt het gemakkelijk om de inhoud ervan in het bloed te controleren.
Testosteron ENANTAAT is een gemakkelijk verkrijgbare stof die niet moeilijk te verkrijgen en te gebruiken is voor persoonlijke training of voorbereiding op een professionele wedstrijd.
De belangrijkste eigenschappen van het medicijn zijn:
* Aanzienlijke toename van spiermassa
* Verhoogde kracht en uithoudingsvermogen
* Snel herstel na inspanning
* Verbeterde eetlust
* Verhoogde seksuele activiteit
* Verhoogde sterkte van botten en gewrichten

Methoden om het medicijn te gebruiken

Alle sportdrugs waarin de werkzame stof Testosteron Enanthate is, worden geproduceerd in de vorm van injecties. Om de concentratie van het hormoon in het lichaam op peil te houden, is het slechts nodig om eenmaal per week injecties te geven. De dosering van de stof kan verschillen afhankelijk van de fysiologische toestand en fitheid van de atleet. Voor beginners is het het beste om te beginnen met kleine doses zoals 250 mg per week. Ervaren atleten gebruiken grote doses tot 750 mg.
In sommige gevallen kan de dosis worden verhoogd. Met veel ervaring in het gebruik van anabole steroïden, kunnen atleten 1000-2000 mg van het medicijn per week injecteren. Maar dit is eerder een uitzondering.
Ook de duur van de cursus wordt individueel bepaald. Het wordt meestal gekozen op basis van de vereiste trainingsdoelen. De cursusduur kan van 1-3 maanden zijn.

ombinatie met andere medicijnen

Testosteron Enanthate combineert goed met andere anabole steroïden. Het toont een extreem hoog rendement. Dus voor een reeks dichte, stevige spieren wordt Nandrolon aan de cursus toegevoegd. Om meer volume op te bouwen, zonder de verplichte kwaliteit van spieren, wordt een combinatie met Oxymetholone gebruikt.

Mogelijke bijwerkingen

Elke steroïde kan bijwerkingen hebben. De meeste gevallen van bijwerkingen zijn echter geassocieerd met oneigenlijk gebruik van het medicijn. Overdoses en overschrijding van de duur van de kuur kunnen negatieve effecten veroorzaken. De belangrijkste negatieve effecten zijn:
* Ophoping van overtollig vocht in het lichaam
* Zwelling van bepaalde delen van het lichaam
* Gynaecomastie
* Verandering van stem
* Kaalheid
* Verhoogd lichaams- en gezichtshaar
* Acne op het gezicht, rug en schouders
* Hypertensie
* Schending van de productie van natuurlijk testosteron door het lichaam
* Vette huid
* Hormonale disbalans
Al deze effecten kunnen echter worden verminderd. Om dit te doen, moeten anti-oestrogenen worden toegevoegd aan de loop van anabole steroïden, die het gehalte aan vrouwelijke hormonen zullen verminderen en aromatiseringsprocessen zullen blokkeren. Na het voltooien van de cursus is het ook noodzakelijk om na de cyclus een therapie uit te voeren met medicijnen die de hormonale balans weer normaal maken.

Beoordelingen van het medicijn

De meeste atleten laten positieve recensies achter over Testosteron Enanthate van Maxtreme. Het onderscheidt zich door zijn lage kosten en uitstekende resultaten aan het einde van de cursus. Bij correct gebruik wordt de kans op bijwerkingen verminderd.
U kunt deze steroïde en andere sportdrugs kopen in onze online winkel. Wij bieden originele producten met snelle levering. U kunt eventuele vragen over Testosteron Enanthate en de mogelijke combinatie van cursussen met onze specialisten verduidelijken. Zij kunnen je helpen om de perfecte cursus voor jou samen te stellen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testo-Enan-10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *