Sustaviron-250

43.00

Compare
Artikelnummer: 546 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

SUSTAVIRON-250

Sustaviron-250 is een bewezen steroïde medicijn met krachtige androgene en anabole activiteit, waarvan de fabrikant het bedrijf BM Pharmaceuticals is. Het medicijn is gebaseerd op vier soorten testosteron-esters, die effectief een positief effect hebben op het menselijk lichaam: Decanoaat, Fenylpropionaat, Isocaproaat en Propionaat. Dit specifieke mengsel van esters wordt gewoonlijk Sustanon 250 genoemd.

Kenmerken van actie

De werkingsduur van het medicijn is maximaal 3 weken. Tegelijkertijd biedt het medicijn een androgene en anabole werking die overeenkomt met testosteron, waardoor het een bijzonder krachtig en waardevol medicijn is vanwege zijn gunstige eigenschappen.
Het belangrijkste toepassingsgebied van dit steroïde medicijn is sportbeoefening, namelijk gewichtheffen, bodybuilding en enkele andere disciplines. Sustanon 250 wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en effectief opbouwen van spiermassa, het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen, evenals om het functioneren van het lichaam te verbeteren. Het gebruik van deze steroïde kan ook buiten de sport nuttig zijn. In het bijzonder stelt Sustanon 250 de gebruiker in staat om het libido te verbeteren en de seksuele activiteit te vergroten. Het wordt gebruikt voor medische en therapeutische doeleinden als hormoonvervangende therapie.
Bij inname van Sustanon 250 tijdens sportactiviteiten volgens een goed gepland verloop, kan de gebruiker de volgende effecten verwachten:
·       Aanzienlijke versterking en vergroting van spiermassa (eiwitsynthese vindt plaats);
·       Verbetering van de eetlust;
·       Verbetering van uithoudingsvermogen en kracht;
·       Krachtig anti-katabolisch effect;
·       Verbetering van het zuurstoftransport in het lichaam;
·       Tijdelijke verbetering van het libido.

Gebruik van het medicijn

Het gebruiksschema voor Sustanon 250 is uiterst eenvoudig. De algemene aanbevolen dosering van het medicijn per week is 1-3 ampullen, wat overeenkomt met 250 mg-750 mg Sustanon per week. Sommige ervaren gebruikers van steroïden nemen tot 1000 mg per week.
Hoge effecten worden aangetoond door het medicijn in combinatie met andere anabolen, in het bijzonder met Stanozolol (het versterkt de spieren van het lichaam effectiever, verbetert het uithoudingsvermogen). Sustanon 250 combineert ook goed met Nandrolon, Oxymetholone, Methandienone en Boldenone, evenals met andere medicijnen.

Bijwerkingen

Het gebruik van Sustanon 250 wordt alleen aanbevolen voor mannen, omdat het gebruik van de steroïde bij vrouwen kan leiden tot vermannelijking (de vorming en ontwikkeling van seksuele kenmerken die kenmerkend zijn voor mannen), met name verruwing van de stem, versnelde groei van het lichaam en gezichtshaar, verhoogde agressie, een toename van de clitoris, enz.

Het anabole medicijn kan ook enkele bijwerkingen hebben bij gebruik door mannen. Met name door de hoge aromatisering kan de steroïde de manifestatie van gynaecomastie, de ophoping van vocht in het lichaam en de vergroting van de vetlaag beïnvloeden. Om de bijwerkingen te minimaliseren en het oestrogene negatieve effect te elimineren, wordt aanbevolen om tegelijkertijd anti-oestrogenen zoals Tamoxifen of Clomid te nemen. Andere negatieve manifestaties kunnen zijn kaalheid, het verschijnen van acne, verhoogde prikkelbaarheid, agressie, enz.

Beoordelingen

Tegenwoordig is Sustanon erg populair op sport- en medisch gebied, dus er zijn veel recensies op internet over de kenmerken van het gebruik en het getoonde effect. Bijna alle beoordelingen zijn positief: bijna elke klant was tevreden met het langetermijneffect dat het gebruik van de steroïde op het lichaam had. Die atleten die rekenden op de ontwikkeling van fysieke vaardigheden en versterking van het hele lichaam, kregen ook het verwachte effect.

Over het algemeen bevestigen de verstrekte informatie en beoordelingen dat Sustanon 250 een krachtige en effectieve impact heeft. Het verhoogt niet alleen het uithoudingsvermogen, de eetlust en het libido, maar stelt je ook in staat om de spiermassa te verbeteren en kan ook een antikatabool effect vertonen. Sustanon helpt onder andere het aantal rode bloedcellen in het bloed te verhogen en verbetert het zuurstoftransport in het lichaam.

Het is mogelijk om Sustanon 250 en elk ander noodzakelijk medicijn snel en veilig te kopen op onze site. In ons assortiment is er een grote verscheidenheid aan farmacologische producten, gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid en honderd procent originaliteit.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sustaviron-250” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *