Halotestin

203.90

Uitverkocht

Compare
Artikelnummer: 756 Categorie:

Beschrijving

HALOTESTIN

Halotestin wordt beschouwd als een universele steroïde die in verschillende sporten wordt gebruikt. Het hoofdbestanddeel van het medicijn is Fluoxymesterone, een derivaat van het hormoon testosteron. Dit verklaart de aanwezigheid van een sterk androgene werking, die niet alleen het uithoudingsvermogen en de kracht verhoogt, maar ook het gevoel van agressie. Het is belangrijk dat het anabole effect van Fluoxymesterone onbeduidend is. Het gebruik van dit medicijn wordt als universeel beschouwd, omdat het geschikt is voor verschillende sportactiviteiten.

Bij powerlifting helpen deze pillen bijvoorbeeld om de indicatoren voor uithoudingsvermogen en kracht te verhogen zonder het spiervolume sterk te vergroten. Bodybuilders gebruiken dit medicijn tijdens de voorbereiding op wedstrijden, om de spieren te drogen en hun definitie en vasculariteit effectief te tekenen. U kunt Halotestin ook kopen voor een uitgebreide reeks oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de definitie van spieren of het uithoudingsvermogen aan de vooravond van komende wedstrijden. Het is vermeldenswaard dat de prijs van het medicijn voor de meeste consumenten betaalbaar zal zijn. Voor klanten in onze winkel is er een gemakkelijke levering aan de VS van dit originele en diverse medicijn.

Nuttige eigenschappen van Fluoxymesterone

Halotestin wordt gekenmerkt door veel positieve eigenschappen:

* Bij inname zijn de spieren actief verzadigd met zuurstof en nuttige stoffen, omdat het medicijn de ontwikkeling van de bloedtoevoer stimuleert;

* Spieren krijgen dichtheid en hardheid wordt verbeterd en het veneuze netwerk wordt meer zichtbaar;

* Het proces van aanmaak van meer rode bloedcellen en hemoglobinesynthese wordt versneld waardoor er meer zuurstof aan de spieren wordt toegevoerd;

* Water blijft niet in de spieren door de kortere halfwaardetijd en verhoogde belasting tijdens de training wordt gemakkelijker door het lichaam van de atleet overgedragen;

* Verhoogt het uithoudingsvermogen en de agressie, die de wil en het verlangen om te winnen vormen;

* Het vetverbrandende effect van het medicijn is sterk uitgesproken.

Omdat het een orale substantie is, geven veel atleten de voorkeur aan deze steroïde omdat ze het overal mee naartoe kunnen nemen, het gemakkelijk kunnen consumeren en profiteren van de verbazingwekkende eigenschappen en resultaten die Halotestin kan bieden. Een andere bonus is dat omdat deze steroïde de “orale” versie van testosteron is, dit een van de weinige stoffen is die kan worden gebruikt zonder dat er andere steroïden aan de cyclus moeten worden toegevoegd voor de preventieve maatregelen. Dit is de meest planmatige en eenvoudige manier om met orale steroïden te fietsen en kan elke gebruiker ten goede komen, van beginners tot zeer gevorderde gebruikers. U kunt de originele stof Halotestin hier in onze online winkel kopen en de geweldige effecten beginnen te voelen!

Bijwerkingen

Dit medicijn kan, indien correct ingenomen, de gebruiker een gevoel van opluchting geven, aangezien er gewoonlijk geen bijwerkingen worden waargenomen. Maar dat gezegd hebbende, er kunnen nog steeds negatieve effecten optreden, vooral in het geval van drugsmisbruik. Deze negatieve bijwerkingen kunnen van invloed zijn op: de lever, maag en de vorming van mannelijke hormonen. Als gevolg hiervan kunnen verhoogde activiteit van de talgklieren, neusbloedingen en hoofdpijn optreden.

Hoe wordt Halotestin ingenomen?

Het is noodzakelijk om niet meer dan 20 mg Halotestin per dag in te nemen, de beste optie is om de normale dosering in twee doses te verdelen en deze één keer ’s ochtends en één keer’ s avonds in te nemen. De duur van de kuur mag niet langer zijn dan 6-8 weken, vanwege de toxische effecten op de lever. Het gebruik van dit medicijn is niet afhankelijk van de voedselinname met zijn consumptie. Zoals gezegd, als u de vastgestelde normale dosering of de aanbevolen duur van de cyclus niet overschrijdt, kunt u het optreden van negatieve bijwerkingen voorkomen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Halotestin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *