Trenbolone-75

50.10

Compare
Artikelnummer: 549 Categorie: Tag:

Beschrijving

TRENBOLONE-75

Voor de meeste atleten is het geen ontdekking dat dezelfde steroïde voor verschillende gebruikers anders kan werken. En daar speelt een betrouwbare fabrikant een belangrijke rol in. Een goed voorbeeld is Trenbolone-75, waarvan de officiële fabrikant BM Pharmaceuticals is. Het wordt terecht beschouwd als een van de meest hoogwaardige en effectieve medicijnen.

Eigenschappen en effecten van het medicijn

Voordat u dit medicijn van BM Pharmaceuticals koopt, moet u de leidende kenmerken ervan zorgvuldig lezen. Om te beginnen moet u specificeren dat het belangrijkste actieve ingrediënt in de samenstelling van het medicijn trenbolonacetaat is. Het is verantwoordelijk voor het hoge anabole effect en de volgende positieve eigenschappen:

Snelle toename van spiermassa.
Hoge mate van vermindering van vetophopingen;
Toename van de secretie van insuline-achtige factor en groeihormoon;
Het vermogen om een ​​gunstig effect te hebben op de opname van calcium en eiwitten, waardoor het bewegingsapparaat wordt versterkt, waardoor u zware belastingen kunt weerstaan;
Versnelling van metabolische uitwisseling in het lichaam;
Het vermogen om de verwijdering van overtollig vocht uit de cellen te vergroten;
Even goed geschikt voor ervaren atleten en beginners.
Naast al het bovenstaande kan trenbolonacetaat in contact komen met glucocorticoïde steroïden. En het leidt tot een afname van de concentratie van katabole hormonen die een vernietigend effect hebben op spierweefsel. Het houdt stikstof vast, dat verantwoordelijk is voor het hoge anabole effect. En in het lichaam verandert het geleidelijk in oestradiol.

Na een volledige reeks injecties neemt de definitie van spieren aanzienlijk toe en neemt de fysieke kracht toe. En het resultaat van de training die wordt uitgevoerd tegen de achtergrond van trenbolonacetaat, zijn indicatieve esthetische gegevens van het figuur en het uithoudingsvermogen dat toeneemt. Tegelijkertijd aromatiseert het medicijn helemaal niet en is het niet vatbaar voor de werking van reductase. Een van de meest populaire plaatsen om het te kopen is een online winkel zoals de onze.

Hoe wordt Tren Ace ingenomen?

Trenbolone Acetate van BM Pharmaceuticals is verkrijgbaar in 10 ampullen, die elk 75 mg van de belangrijkste werkzame stof bevatten die snel in de weefsels en cellen van het lichaam wordt vernietigd. Daarom moet het worden gebruikt in strikte overeenstemming met de instructies. Het verloop van injecties moet dagelijks worden uitgevoerd in een correct gekozen dosering.

Anders kunt u een minimaal of juist tegengesteld effect krijgen (onderdrukking van endogeen testosteron). Om het maximale resultaat te krijgen, dient u zich aan een aantal regels te houden.

Kies de dosering en duur van gebruik goed. De meest optimale dagelijkse dosering van trenbolonacetaat is 50 mg en de totale gebruiksduur is 5-6 weken. Het is ook mogelijk om om de dag 100 mg te gebruiken;
Goed combineren met andere korte esters. Een van de meest populaire combinaties wordt beschouwd als een combinatie met testosteronpropionaat. Een kant-en-klare “cocktail” moet om de 2-3 dagen worden gebruikt;
Er moet aan worden herinnerd dat het noodzakelijk is om PCT uit te voeren. Een paar dagen na het voltooien van de volledige injectiekuur met trenbolonacetaat moet een postcyclustherapie met anti-oestrogenen worden gestart. In deze hoedanigheid kan Tamoxifen optreden in een initiële dosering van 20 mg, gevolgd door een stapsgewijze verhoging naar 30 mg en 40 mg. Proviron en Clomid zijn ook goed geschikt voor PCT.

Bijwerkingen

Net als andere krachtige AAS kan trenbolonacetaat enkele bijwerkingen veroorzaken, zoals:

Vettigheid van de huid.
Puistjes en acne.
Kaalheid.
Een afname van seksueel verlangen.
Agressiviteit.
Hoewel als de regels worden gevolgd, u met trenbolonacetaat eenvoudig in korte tijd mooi gedefinieerde spieren kunt krijgen, het uithoudingsvermogen aanzienlijk kunt vergroten en na elke training betere resultaten kunt behalen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trenbolone-75” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *