Turinabol 10

58.40

Compare
Artikelnummer: 561 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

TURINABOL

De eigenschappen van de orale steroïde Turinabol, geproduceerd door het Indiase bedrijf Alpha Pharma, doen enigszins denken aan Dianabol. Deze geneesmiddelen verschillen inderdaad in absolute overeenkomst in structuur, het enige verschil tussen hen is de aanwezigheid van een extra chlooratoom in de samenstelling van Turinabol. De actieve componenten van deze steroïde zijn uitstekend in het vergroten van niet alleen kracht, maar zijn ook effectief in het versnellen van spiergroei.

Effecten

Met behulp van een Turinabol-kuur kan een atleet langzaam maar zeker de definitie van de spieren verbeteren, evenals het uithoudingsvermogen en de fysieke fitheid vergroten. Tegelijkertijd hoeft de atleet niet bang te zijn voor het rollback-fenomeen, omdat dit aan het einde van de cursus minimaal is. Als we het effect van Dianabol en Turinabol vergelijken, kunnen we ook concluderen dat u met de laatste pure spiermassa kunt krijgen zonder vocht vast te houden.

Het effect van het gebruik van dit medicijn is vooral belangrijk voor atleten, voor wie veel aandacht moet worden besteed aan de definitie en niet aan gewichtstoename. De actieve componenten van het medicijn, genomen in een minimale dosering, kunnen de indicatoren van uithoudingsvermogen en activiteit verhogen, terwijl het gewicht van de atleet op hetzelfde niveau blijft.

Hoe Turinabol in te nemen?

Experts raden aan om het medicijn elke dag in een dosering van 20 mg tot 40 mg te nemen. Tegelijkertijd adviseren ervaren atleten om de dagelijkse dosis in verschillende fasen te verdelen, om een ​​grotere efficiëntie te bereiken en bijwerkingen te minimaliseren. In sommige situaties kunnen experts aanbevelen dit medicijn in een dosering van 100 mg tot 150 mg per dag te nemen, maar voor een beginner kan een dergelijke ontvangst ernstige en soms onomkeerbare bijwerkingen veroorzaken.

Ervaren atleten merken op dat het het beste is om het na een maaltijd in te nemen. Hoewel veel deskundigen beweren dat het maximale effect van dit medicijn kan worden verkregen door het tussen de maaltijden in te nemen. Vergeet niet dat Turinabol een van de kortwerkende steroïden is. In dit opzicht is het de moeite waard om dit medicijn ongeveer 3-4 keer per dag in te nemen, met een interval tussen doses van 6-8 uur.

Combinaties met andere medicijnen

Dankzij de universele samenstelling kan Turinabol perfect worden gecombineerd met andere geneesmiddelen in de sportfarmacologie. In dit geval moet de specialist echter rekening houden met de individuele kenmerken van het lichaam van de atleet en zijn doelen.

In cursussen die zijn ontworpen om te drogen, is het het beste om Turinabol te gebruiken in combinatie met Stanozolol, voornamelijk om de definitie en kwaliteit van de spieren te vergroten. In solocursussen stelt Turinabol een atleet in staat om ongeveer 5 kg spiermassa te krijgen.

Bijwerkingen

Als de aanbevelingen van een specialist met betrekking tot dosering en cyclusduur worden gevolgd, zullen mogelijke bijwerkingen minimaal zijn. Turinabol onderdrukt de natuurlijke productie van testosteron door het lichaam slechts matig en het toxische effect van de tabletten op de lever is laag, als ze niet te veel worden gebruikt.

Beoordelingen

Vanwege het feit dat deze steroïde behoorlijk effectief is en praktisch geen bijwerkingen heeft, is deze te vinden in het arsenaal van niet alleen een ervaren, maar ook een beginnende bodybuilder. Het enige nadeel van dit medicijn zijn de vrij hoge kosten, die alleen kunnen worden gerechtvaardigd door de hoge efficiëntie en onbeduidende onderdrukking van de natuurlijke synthese van testosteron in vergelijking met andere steroïden met vergelijkbare werking.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Turinabol 10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *