Clen-Max

39.90

Compare
Artikelnummer: 519 Categorie: Tag:

Beschrijving

Clenbuterol 40mcg 100 pillen

Clenbuterol, ook bekend als “Clen” is een medicijn dat niet kan worden genegeerd. De eerste gunstige eigenschap is het antikatabole effect, d.w.z. het voorkomt dat spierweefsel wordt vernietigd, doordat het door het lichaam als brandstofbron wordt gebruikt tijdens intensieve trainingen. In dit opzicht moet Clenbuterol worden gebruikt na steroïdencycli om een ​​grotere hoeveelheid gewonnen spiermassa en krachtindicatoren te behouden, maar Clen wordt ook gebruikt tijdens de steroïdecyclus om die extra kilo’s te helpen verliezen. Dit tweede pluspunt komt van het vermogen om vetverbranding te bevorderen, door de lichaamstemperatuur iets te verhogen, zodat het vet kan verbranden vanaf het moment dat je de sportschool binnengaat.

De derde is het vermogen van clenbuterol om de bronchiën in de longen uit te zetten, wat een effect veroorzaakt dat het voor de atleet gemakkelijker kan maken om te ademen. Tijdens de training is dit zeer merkbaar en het uithoudingsvermogen neemt toe door een grotere zuurstofverzadiging in het bloed. Door de bronchiën te verwijden, kunnen atleten veel langer veel harder werken en wordt hun uithoudingsvermogen sterk verhoogd. Clenbuterol is een zeer populair medicijn binnen pre-competitietraining wanneer het nodig is om overtollig lichaamsvet en water uit het lichaam te verbranden.

Clenbuterol is in principe geen slechte vetverbrander. En als je het combineert met het schildklierhormoon (T3 – cytomed), groeihormonen en een kuur met steroïden om te snijden, dan zal het effect van vetverbranding meer dan verbluffend blijken te zijn. Ook versterkt Clenbuterol het effect van andere steroïden door het eiwitmetabolisme te versnellen. Clenbuterol is geen steroïde medicijn, dus er zijn weinig tot geen vaak voorkomende bijwerkingen. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen Clenbuterol kopen en het gaan gebruiken binnen hun trainingsregimes. De prijs is vrij laag en het is in Nederland niet verboden voor sportief gebruik. U kunt deze fantastische stof in onze online winkel voor steroïden kopen en de geweldige effecten beginnen te voelen

Clenbuterol cyclus (dosering en toediening)

De duur van de kuur van Clenbuterol is 2 weken, daarna wordt tolerantie voor het medicijn ontwikkeld (receptortolerantie) en neemt de effectiviteit van het medicijn af. Na deze cyclus van twee weken moet u een pauze van twee weken nemen voordat u de kuur opnieuw kunt herhalen. De kuur van twee weken ziet er als volgt uit, elke dosering wordt eenmaal daags ingenomen, bij voorkeur 1 uur voordat uw training plaatsvindt:

• Dag 1: 20mcg

• Dag 2: 40mcg

• Dag 3: 60mcg

• Dag 4: 80mcg

• Dag 5: 100mcg

• Dag 6-12: 120mcg

• Dag 13: 80mcg

• Dag 14: 40mcg
Nadat je deze tweeweekse cursus hebt afgerond, wordt je tweewekelijkse pauze uitgevoerd. Na deze rustperiode kun je dezelfde cursus herhalen en dit kan gedurende 12 weken aan en uit. Na deze periode van drie maanden wordt geadviseerd om wat tijd vrij te nemen van het gebruik van Clenbuterol, maar gelukkig zult u tegen die tijd een geweldig uitziend figuur hebben.

De optimale tijd voor het nemen van clenbuterol voor de verkoop van sommige atleten is ’s ochtends (om geen slapeloosheid en slaapgebrek te veroorzaken, is ook de effectiviteit van het medicijn ’s ochtends hoger). Dit is een geweldige methode als u ’s ochtends traint, maar als u pas ’s avonds traint, vinden de meeste atleten het effectiever om Clenbuterol in te nemen voordat ze naar de sportschool gaan. Naarmate de dosering toeneemt, kunt u deze stof in 2 doses gaan innemen, een keer ’s ochtends en een keer ’s middags (bij voorkeur vóór je trainingstijd). Het doseringsbereik is vrij breed. Sommige atleten nemen tot 240-280mcg per dag, wat overeenkomt met 6-7 tabletten van het medicijn, maar dit is voor de meer ervaren en gevorderde atleten die hun lichaam en hun tolerantieniveaus voor dit medicijn kennen. De solocursus van Clenbuterol heeft een plek waar je moet zijn, maar verwacht geen verbluffende resultaten. De cycli van Clenbuterol worden voornamelijk gebruikt in grote cycli die andere anabole stoffen bevatten en de Clen wordt voor de meest geavanceerde gebruikers gebruikt als een krachtig “pre-workout” medicijn om al het vet en water uit het lichaam te helpen en te vernietigen, evenals als het vergroten van het uithoudingsvermogen van de atleet.
Aanbevolen doseringen van Clenbuterol bij gebruik solo voor snijden en gewichtsverlies:

• Voor mannen: 120-140mcg per dag.

• Voor vrouwen: 80-100mcg per dag.

Mogelijke bijwerkingen van Clenbuterol

Als we het hebben over de bijwerkingen van Clenbuterol, deze zijn meestal ongehoord, maar zoals bij elke stof kunnen bij misbruik bijwerkingen optreden. Hier zijn enkele van de bijwerkingen die zijn gemeld door de gebruikers.

• trillen;

• Zweten;

• Slapeloosheid;

• Spanning;

• Hartkloppingen;

• Verhoogde bloeddruk.
Deze bijwerkingen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen na het stoppen met het gebruik van het medicijn. De meeste bijwerkingen van de gebruiker van dit medicijn komen van te hoge doseringen of het gebruik van deze stof voor langere duur dan aanbevolen. Nadat u Clenbuterol heeft gekocht en deze instructies correct heeft opgevolgd, mogen geen van deze bijwerkingen optreden (u bent natuurlijk niet intolerant voor deze stof).

Onze in Nederland gevestigde winkel biedt Clenbuterol van farmaceutische kwaliteit te koop in Nederland in verschillende doseringen: 20mcg, 40mcg en 60mcg per pil.

Onze Britse klanten kunnen kiezen voor Clen-pillen geproduceerd door bekende farmaceutische merken zoals Maxtreme, Alpha Pharma en anderen.

Alle producten zijn in de fabriek verzegeld en ondergaan strikte controle. We willen de gezondheid van onze Nederlandse klanten niet in gevaar brengen door hen ondergrondse producten (eigenlijk zelfgemaakte tabs) aan te bieden. In plaats daarvan zijn al onze leveranciers legale en bekende farmaceutische merken die onder kwaliteitscontrole worden gehouden door officiële instanties.

Onze Amerikaanse bezoekers kunnen Clenbuterol kopen in de VS-steroïdenwinkel.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clen-Max” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *