Trenbolone 100

73.60

Compare
Artikelnummer: 710 Categorie: Tag:

Beschrijving

TRENBOLONE 100

Tegenwoordig zijn er veel verschillende trainingen ontwikkeld om spiermassa op te bouwen. Er zijn ook verschillende medicijnen voor dit doel, waaronder Trenbolone 100 (Trenbolone Acetate) van het farmaceutische bedrijf Dragon Pharma. Sinds enkele jaren heeft het zijn effectiviteit en veiligheid bewezen en heeft het veel positieve recensies ontvangen.

Eigenschappen en effecten

Het is logisch om aan te nemen dat u, voordat u een steroïde koopt, kennis moet maken met de belangrijkste eigenschappen die het kenmerken. Volgens medische gegevens is het medicijn een derivaat van trenbolonacetaat. De belangrijkste vorm van afgifte is injecteerbaar en de belangrijkste eigenschap is een effectieve opbouw van spiermassa.

Het wordt uitsluitend aanbevolen voor gebruik door mannen, ideaal voor degenen die niet langer nieuw zijn in de sportfarmacologie. Bij correct gebruik kunt u uw spieren in korte tijd drogen en uw krachtindicatoren verhogen.

Positieve effecten:

* Het vermogen om overtollig lichaamsvet te verbranden;
* Laag aantal negatieve effecten op levercellen en weefsels;
* Gebrek aan aromatisering;
* Het vermogen om het libido te verhogen.
* Na het gebruik van de cursus nemen de definitie en stijfheid van de spieren toe, nemen de prestaties en het uithoudingsvermogen toe.

Deze eigenschappen maken het mogelijk om het in verschillende disciplines te gebruiken, beginnend bij powerlifting en eindigend met triatlons.

Dankzij hen is het medicijn behoorlijk populair geworden. Daarom kopen niet alleen professionals, maar ook amateurs het vandaag. En hier moet worden opgemerkt dat dit een steroïde is waarvan de prijs wordt gekenmerkt door een goede beschikbaarheid.

Hoe wordt Tren Ace ingenomen?

Elke professionele atleet of amateur moet goed begrijpen dat het medicijn moet worden gebruikt in overeenstemming met de instructies die eraan zijn gehecht. En tijdens het gebruik ervan, is het noodzakelijk om zich aan een aantal eenvoudige regels te houden.

Let op de dosering. De meest optimale dosering is 50-100 mg. Trenbolonacetaat van 100 mg of 50 mg moet om de dag intramusculair worden geïnjecteerd. Deze veelvoud wordt verklaard door het vermogen om het effect gedurende een lange tijd te behouden, wat tot 3 dagen kan aanhouden.
Overschrijd de duur van de cursus niet. Om effectieve resultaten te bereiken in de vorm van spiergroei en uitdroging met een gelijktijdige toename van krachtindicatoren, is 6-8 weken aanbrengen voldoende.

Verder gebruik zal onpraktisch zijn.

Voer de herstelprocedure uit. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat het tijdens de toepassing een overweldigend effect heeft op de productie van testosteron. Daarom moet na het einde van de injecties de therapie na de cyclus zonder falen worden uitgevoerd. Het helpt onnodige gevolgen te voorkomen en het resultaat te consolideren. Het is het beste om hiervoor Tamoxifen of Clomid te gebruiken. Indien nodig kunt u het aanvullen met vitamines (E, A) en mineralen (zink).

Combinaties

Om de beste spieraanwinst te krijgen, is het het beste om Trenbolone Acetate van Dragon Pharma te nemen met Testosteron en Methandienone. Maar u moet dit correct doen, aandacht besteden aan de mogelijkheden en verdraagbaarheid van het lichaam, evenals aan de taken die direct zijn ingesteld.

Bij gebruik in hoge doseringen wordt het gelijktijdig gebruik van prolactineproductieremmers (Dostinex) of steroïden die het vrije testosteron verhogen (Proviron) aanbevolen. In speciale gevallen kan zelfs choriongonadotrofine (hCG) worden gebruikt. Rekening houdend met al deze regels, kunt u gerust hoge resultaten verwachten bij het bereiken van een gedefinieerd, krachtig en mooi spierstelsel zonder een gram overtollig vet.

Bijwerkingen

Als de trenbolonacetaatcyclus correct wordt uitgevoerd volgens het bovenstaande advies, zouden de negatieve effecten minimaal moeten zijn. Mogelijke bijwerkingen zijn echter kaalheid, vettigheid van de huid, puistjes en acne, verminderd seksueel verlangen en agressiviteit.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trenbolone 100” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *